Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned lis 18, 2018 14:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: pát pro 31, 2010 12:04 
game booster je bomba pomuže hned ale mam i novou verzy a zniceho nic se mi to zas laguje no loool


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: ned led 02, 2011 10:38 
Mel sem windows xp a secko v pohode. ping sem mel tak 12 az 21 maximum. po nainstalovani windows 7 ultimate mam ping 90, 70, 60 az 170 nevim co s tim je pripojeni mam 10Mbit, procak 3.0Ghz grafarnu 128MB, ramky 2GB. sem uz s toho zoufalej a stve me to.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: sob úno 12, 2011 01:15 
nazdar lidi mám komp xp profík a když du pařit CSko jdu na zombie servery tak tam mám velký ping a nebo když zapnu baterku tak velký lagy čim to je?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: pon pro 26, 2011 12:04 
Zdravim mam mensi problem kdyz zapnu steam (1.6), tak se mi seka a vynechava jakakoliv mys ve hre zkousel jsem i menit jine.. na NS mi to nedela vubec diky za odpoved


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: sob led 21, 2012 15:34 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř led 18, 2012 21:00
Příspěvky: 2
co mam dellat kdyz mam ping 328 a vic stahl jsem si boster ale ten mi moc neomohl mam novy notebok 2 dny a nic nestahuju ale nechapu kdyz to zmerim tak co mam zkopirovat plss pomoc!!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: sob led 21, 2012 15:48 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř led 18, 2012 21:00
Příspěvky: 2
nastavte si raty - dejte do konzole rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 snad pomuze ... ja mam problem ze mam ping 30max. ale jak zacinam strilet tak nad 50 a to se uz seka ... mozna je to kvuli VNT (ventrillo)

kde to mam najit to rate


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group