pcmark.info
http://pcmark.info/

Velke lagy ve hre CS 1.6
http://pcmark.info/viewtopic.php?f=6&t=5766
Stránka 2 z 2

Autor:  Hadesik [ pát pro 31, 2010 12:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Velke lagy ve hre CS 1.6

game booster je bomba pomuže hned ale mam i novou verzy a zniceho nic se mi to zas laguje no loool

Autor:  linner [ ned led 02, 2011 10:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Velke lagy ve hre CS 1.6

Mel sem windows xp a secko v pohode. ping sem mel tak 12 az 21 maximum. po nainstalovani windows 7 ultimate mam ping 90, 70, 60 az 170 nevim co s tim je pripojeni mam 10Mbit, procak 3.0Ghz grafarnu 128MB, ramky 2GB. sem uz s toho zoufalej a stve me to.

Autor:  Kačer [ sob úno 12, 2011 01:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Velke lagy ve hre CS 1.6

nazdar lidi mám komp xp profík a když du pařit CSko jdu na zombie servery tak tam mám velký ping a nebo když zapnu baterku tak velký lagy čim to je?

Autor:  Creativ__-) [ pon pro 26, 2011 12:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Velke lagy ve hre CS 1.6

Zdravim mam mensi problem kdyz zapnu steam (1.6), tak se mi seka a vynechava jakakoliv mys ve hre zkousel jsem i menit jine.. na NS mi to nedela vubec diky za odpoved

Autor:  lukas121 [ sob led 21, 2012 15:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Velke lagy ve hre CS 1.6

co mam dellat kdyz mam ping 328 a vic stahl jsem si boster ale ten mi moc neomohl mam novy notebok 2 dny a nic nestahuju ale nechapu kdyz to zmerim tak co mam zkopirovat plss pomoc!!!

Autor:  lukas121 [ sob led 21, 2012 15:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Velke lagy ve hre CS 1.6

nastavte si raty - dejte do konzole rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 snad pomuze ... ja mam problem ze mam ping 30max. ale jak zacinam strilet tak nad 50 a to se uz seka ... mozna je to kvuli VNT (ventrillo)

kde to mam najit to rate

Stránka 2 z 2 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/