Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv pro 13, 2018 11:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: zcomax WA-2204A-TX - problemy
PříspěvekNapsal: úte lis 25, 2008 00:35 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
zdravim, mam doma zcomax WA-2204A-TX, klasicky zapojeny jako AP, tzn kroucena do ethernetu, vystup 4xLAN,wi-fi, vse nastavene na DHCP, nastavene klonovani mac adresy do WAN, nastavene zabezpeceni pomoci mac adres.....asi mesic to jelo bez problemu, ted zacina net vypadavat, nektere stranky se nactou, nektere vubec, nektere az po chvilce...podle rozhrani by mel byt firmware aktualni....uz nevim cim by to mohlo byt...nevite nekdo?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zcomax WA-2204A-TX - problemy
PříspěvekNapsal: úte lis 25, 2008 00:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Tohle se nestava jen tak. Ses si jisty, ze je to routerem? Neni na vine poskytovatel?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zcomax WA-2204A-TX - problemy
PříspěvekNapsal: úte lis 25, 2008 09:35 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
no prave ze presne nevim, je to na kolejich, byl jsem za spravcem a ten rikal ze net problemy delal ale uz tyden to pry jede vsem bez problemu....momentalne cekam az mi prepise MAC (mam u neho zaergistrovany stary ktery klonuju) a zkusim se pripojit natvrdo kabelem, uvidime na ci strane je chyba....az budu vedet tak napisu ;-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zcomax WA-2204A-TX - problemy
PříspěvekNapsal: úte lis 25, 2008 10:05 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
no prave ze presne nevim, je to na kolejich, byl jsem za spravcem a ten rikal ze net problemy delal ale uz tyden to pry jede vsem bez problemu....momentalne cekam az mi prepise MAC (mam u neho zaergistrovany stary ktery klonuju) a zkusim se pripojit natvrdo kabelem, uvidime na ci strane je chyba....az budu vedet tak napisu ;-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group