Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv říj 18, 2018 03:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PCIE frekvenci
PříspěvekNapsal: čtv lis 27, 2008 01:18 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 05, 2008 19:05
Příspěvky: 12
Bydliště: Praha
Dobry den,

chtel bych se zeptat k cemu slouzi v BIOSu nastaveni PCIE frekvenci. jestli je ho treba zvysit pri taktovani PC.

dekuji

_________________
Chieftec 560W, Asus P5K-E wi-fi. E6420 2.1GHz@3,4GHz, 2x1GB A-data Extreme Edition , EN8800GTS 640MB 500/1600@625/2000, WD Raptor 10000prm 37GB, 5.1 Genius HT, Logitech MX518


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PCIE frekvenci
PříspěvekNapsal: čtv pro 04, 2008 16:03 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
Většinou to nebývá nutné, pouze ve vyjímečných případech to může vyřešit problém se stabilitou. Praktický význam má vyzkoušet pouze tři hodnoty: 100 (default), 101 nebo 110.

_________________
[ Intel E6750 2,66@3,4 Ghz + Scythe Ninja ][ Asus P5K Premium ][ 2x2 GB A-data @850Mhz CL5 ][ Gigabyte 8800GTS 512MB@760/1840/2270 ][ WD Raptor 74 GB + Samsung F1 750GB ][ Enermax Big Chakra + Enermax Liberty 620W ][ Asus DRW-20B1LT + Sony DDU1615S ][ Sound Blaster X-Fi XtremeGamer + Creative Inspire P5800 ][ HP LP2475w ][ MS Natural 4000 + MS Wireless Explorer ][Win XP Pro]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PCIE frekvenci
PříspěvekNapsal: úte bře 22, 2011 16:15 
Maarvin píše:
Většinou to nebývá nutné, pouze ve vyjímečných případech to může vyřešit problém se stabilitou. Praktický význam má vyzkoušet pouze tři hodnoty: 100 (default), 101 nebo 110.

Mno já jsem hodně overclockoval ramky,cpu i gpu a když jsem ji zvýšil nic akorát to bylo více nestabilní tak sem ji snížil na 90 HZ a stabilita nehorázně vzrostla !! původních 1400 MHZ Shaders jsem vytáh až na 2120 MHZ ! jádro asi o 450 mhz :D netušim jak je to možný ,ale taky mi tím nefunguje LAN(internet dratovej vubec) wifi jo ale slabej signal... nwm nwm asi si to necham jenom na hry...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group