Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv dub 17, 2014 10:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problemy s Mozzilou
PříspěvekNapsal: čtv lis 27, 2008 12:47 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Dobrý den prosím vás potřeboval bych od vás pomoct.V nastrojích na internetu v chybové konzoly se mi non-stop ukazuje nějaká hláška o Varování: Očekávána deklarace, ale nalezeno '='. Přeskočeno na další deklaraci.
Zdrojový soubor: http://www.seznam.cz/st/2.2.64-3/css/0-homepage.css?39
Řádek: 1.a vůbec nevím kde jsem udělal chybu a co je špatně mohl by mě někdo s tímhle problémem pomoci :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s Mozzilou
PříspěvekNapsal: čtv lis 27, 2008 13:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Asi trochu nechapu, co po nas chces. Tobe vadi, ze se plni chybova konzola ve Firefoxu? A nebo chces pomoct s odladenim CSS?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s Mozzilou
PříspěvekNapsal: čtv lis 27, 2008 22:36 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Vadí mě že se plní chybova konzole a po čase se mi začne brzdit internet.Nevím co je css.a hlavně nechápu proč jsou tam ty chyby :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s Mozzilou
PříspěvekNapsal: čtv lis 27, 2008 22:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Neboj, plny log chybove konzoly Ti opravdu pocitac ani internet nezpomali. Chyby nijak neovlivnis. Je to chyba vyvojaru dane aplikace. V tomto pripade tedy seznamu.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s Mozzilou
PříspěvekNapsal: pát lis 28, 2008 00:11 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Ted jsem tam nainstaloval Translator a v chybové konzole mi vznikl problem Failed to load XPCOM component.Mam se něčeho obávat.Vzniká to špatnou instalací systému nebo je to normální proces :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s Mozzilou
PříspěvekNapsal: pát lis 28, 2008 00:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
To je nejaka chyba Translatoru. Bud je spatne nainstalovan a nebo neni kompatibilni s Tvoji verzi Firefoxu.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problemy s Mozzilou
PříspěvekNapsal: pát lis 28, 2008 12:42 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Takže ho mam odinstalovat nebo to neva. :cry: Nebo jen odinstalovat a nainstalovat jinou verzi mozzily.Asi tady řeším hlouposti co.Ale chtěl bych se o tom problemu něco dozvědět.....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group