Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 24, 2018 12:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: pon pro 01, 2008 17:20 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv zář 27, 2007 10:56
Příspěvky: 7
Dobrý den, nějak nechtěně jsem poškodil zvuk.
Zvuk jsem odinstaloval, ale zapoměl jsem si najít ovladače pro pozdější opravu...

PC:
Obrázek

Děkuji za všechny odkazy a rady ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: pon pro 01, 2008 17:29 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 01, 2008 13:07
Příspěvky: 40
Zkus si stáhnou Realtek HD,Ten používám je good a v cz!

_________________
Vyznám se v:software,hry,IT apod.
Nevyznám se v:PC-tuningu,Hardwaru
Zdání klame jsem mužského pohlaví
http://myhry.cz.tl
Šli dva, a ten třetí povídá: "My čtyři jsme ale správná pětka!"
Pozor na návštěvníky...jsou z jiný doby!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: pon pro 01, 2008 17:35 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 01, 2008 13:07
Příspěvky: 40
Snad ti pomůže tenhle link:
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3

_________________
Vyznám se v:software,hry,IT apod.
Nevyznám se v:PC-tuningu,Hardwaru
Zdání klame jsem mužského pohlaví
http://myhry.cz.tl
Šli dva, a ten třetí povídá: "My čtyři jsme ale správná pětka!"
Pozor na návštěvníky...jsou z jiný doby!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: pon pro 01, 2008 17:49 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv zář 27, 2007 10:56
Příspěvky: 7
Bohužel odkaz nefunguje.... :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: pon pro 01, 2008 17:54 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 01, 2008 13:07
Příspěvky: 40
Teď jsem to zkoušel,funguje!!!

_________________
Vyznám se v:software,hry,IT apod.
Nevyznám se v:PC-tuningu,Hardwaru
Zdání klame jsem mužského pohlaví
http://myhry.cz.tl
Šli dva, a ten třetí povídá: "My čtyři jsme ale správná pětka!"
Pozor na návštěvníky...jsou z jiný doby!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: pon pro 01, 2008 17:55 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 01, 2008 13:07
Příspěvky: 40
Nebo si stáhni Windows SP1/2 :lool:

Asi blbej nápad co?

_________________
Vyznám se v:software,hry,IT apod.
Nevyznám se v:PC-tuningu,Hardwaru
Zdání klame jsem mužského pohlaví
http://myhry.cz.tl
Šli dva, a ten třetí povídá: "My čtyři jsme ale správná pětka!"
Pozor na návštěvníky...jsou z jiný doby!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: pon pro 01, 2008 17:56 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv zář 27, 2007 10:56
Příspěvky: 7
To je blbý nápad, odkaz nefuguje, zkus stáhnout soubor a uvidíš ;-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: pon pro 01, 2008 18:01 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 01, 2008 13:07
Příspěvky: 40
Tak..To je ono to funguje stahuj zde:
http://www.guru3d.com/news/download-realtek-hd-audio-202-driver/

Napiš jestli funguje!

_________________
Vyznám se v:software,hry,IT apod.
Nevyznám se v:PC-tuningu,Hardwaru
Zdání klame jsem mužského pohlaví
http://myhry.cz.tl
Šli dva, a ten třetí povídá: "My čtyři jsme ale správná pětka!"
Pozor na návštěvníky...jsou z jiný doby!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: pon pro 01, 2008 18:15 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv zář 27, 2007 10:56
Příspěvky: 7
nefuguje, pořád vypisuje že zvukové zařízení nefunguje....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: pon pro 01, 2008 18:17 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 01, 2008 13:07
Příspěvky: 40
tak nevim :(

_________________
Vyznám se v:software,hry,IT apod.
Nevyznám se v:PC-tuningu,Hardwaru
Zdání klame jsem mužského pohlaví
http://myhry.cz.tl
Šli dva, a ten třetí povídá: "My čtyři jsme ale správná pětka!"
Pozor na návštěvníky...jsou z jiný doby!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: pon pro 01, 2008 18:54 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv zář 27, 2007 10:56
Příspěvky: 7
neví někdo jak poradit?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: pon pro 01, 2008 23:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
vavris: Ovladace pro Tvoji zakladni desku:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/a ... m_3665.zip

Cate: Nechapu, proc jsi mu posilal ovladace na Realtek HD audio. To, ze ji mas Ty neznamena, ze ji ma kazdy. Nejdriv mysli, pak se cin.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: úte pro 02, 2008 11:16 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 01, 2008 13:07
Příspěvky: 40
zener píše:
vavris: Ovladace pro Tvoji zakladni desku:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/a ... m_3665.zip

Cate: Nechapu, proc jsi mu posilal ovladace na Realtek HD audio. To, ze ji mas Ty neznamena, ze ji ma kazdy. Nejdriv mysli, pak se cin.

Sem chtěl pomoc mno :?

_________________
Vyznám se v:software,hry,IT apod.
Nevyznám se v:PC-tuningu,Hardwaru
Zdání klame jsem mužského pohlaví
http://myhry.cz.tl
Šli dva, a ten třetí povídá: "My čtyři jsme ale správná pětka!"
Pozor na návštěvníky...jsou z jiný doby!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: úte pro 02, 2008 16:31 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv zář 27, 2007 10:56
Příspěvky: 7
zener píše:
vavris: Ovladace pro Tvoji zakladni desku:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/a ... m_3665.zip

Cate: Nechapu, proc jsi mu posilal ovladace na Realtek HD audio. To, ze ji mas Ty neznamena, ze ji ma kazdy. Nejdriv mysli, pak se cin.



thx - FUNGUJE!!! :smil: :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: sob dub 03, 2010 14:00 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
mam stejny problem a nevím co s tím!!:(:(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]
PříspěvekNapsal: sob bře 26, 2011 15:13 
Zenere, děkuju tisíckrát :-) sice to nebylo určený pro mě, ale měla jsem stejný problém... takže děkuju :-)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group