Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 22, 2018 15:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: úte pro 02, 2008 21:48 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
jde mi připojit se na na jediný server 87.106.210.231:28960 u ostatníh se to buď nepřipojí, nebo častěji při připojování spadne celé cod4 a zůstane mi jen na liště napsáno error. mám neoriginal hru, používám patch 1.7. nevim co s tim. Když tak tu je můj meil petr.hracki@seznam.cz díky moc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: stř pro 03, 2008 08:48 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 01, 2008 13:07
Příspěvky: 40
Zkus hru odinstalovat a nainstalovat znovu,pokud ani to nepomůže tak to bude tím že to máš nelegální.

_________________
Vyznám se v:software,hry,IT apod.
Nevyznám se v:PC-tuningu,Hardwaru
Zdání klame jsem mužského pohlaví
http://myhry.cz.tl
Šli dva, a ten třetí povídá: "My čtyři jsme ale správná pětka!"
Pozor na návštěvníky...jsou z jiný doby!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: sob pro 27, 2008 17:30 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Tož díky velkému počtu rad :prayer: :D se mi podařilo problém odstranit. Stačilo přeinstalovat patch 1.7, upgradovat punkbuster a nyní můžu začít čelit blbým kidům mojí ženské ohledně neustálého hraní. Rozvod to jistí :list: :P


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: sob bře 28, 2009 14:38 
hele nevis jak muzu hrat cod 1 multiplayer me to na pise ze mam no valit cd-key napisu cd-key a stejne to nejde


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: sob bře 28, 2009 14:41 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob bře 28, 2009 14:39
Příspěvky: 1
ja se chci zeptat me nejde cod1 multiplayer ja kdyz to zapnu tak se mi napise ze mam no-valid cd-key kdy ho napisu tak to stejne nejde


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: sob bře 28, 2009 17:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
a máš originálku nebo si si ten klíč našel někde na netu?

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: sob bře 28, 2009 18:36 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
řešení je reinstall a budeš si muset vybrat jestli chceš hrát single nebo multi a to tak že až hru odinstall a znova install tak co spustíš první tak to budeš moci hrát


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: sob bře 28, 2009 23:53 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
nazdar já bych se chtěl zeptat jestli tu někdo nemá zkušenosti s cod 4 MP,vždy když ho přes GP spustím napíše mi to "iw3mp přestal pracovat" nevíte pls někdo co s tím stalo se mi to už po druhé a nevím jak to zprovoznit pište pouze na faredust@seznam.cz
předem díky a za radu ke zprovoznění pomůžu s čímkoliv....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: ned dub 19, 2009 14:44 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned dub 19, 2009 12:54
Příspěvky: 13
Anonymous2 píše:
jde mi připojit se na na jediný server 87.106.210.231:28960 u ostatníh se to buď nepřipojí, nebo častěji při připojování spadne celé cod4 a zůstane mi jen na liště napsáno error. mám neoriginal hru, používám patch 1.7. nevim co s tim. Když tak tu je můj meil petr.hracki@seznam.cz díky moc

skus nainstalovat všechny patche od verze 1.1 - 1.7 a pak ešte punkbaster


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: pon dub 20, 2009 15:18 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
smola píše:
Anonymous2 píše:
jde mi připojit se na na jediný server 87.106.210.231:28960 u ostatníh se to buď nepřipojí, nebo častěji při připojování spadne celé cod4 a zůstane mi jen na liště napsáno error. mám neoriginal hru, používám patch 1.7. nevim co s tim. Když tak tu je můj meil petr.hracki@seznam.cz díky moc

skus nainstalovat všechny patche od verze 1.1 - 1.7 a pak ešte punkbaster


Jak vidíš tak tohle je už vyřešeno!Napsal tam přeci že už to vyřešil,že přeinstaloval patch 1.7! :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: pát dub 24, 2009 10:40 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned dub 19, 2009 17:17
Příspěvky: 8
Čau lidi chci se zeptat jak mám publikovat svůj server,aby tam mohli lidi ??? Já udělám server dám tam typ Internet,ale nikdo se nepřipojí jen táta,protože máme propojené PC :-(,jak na to ??? Aby se připojili i další hráči ???


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: ned kvě 17, 2009 17:16 
Poraďte : nejede mi COD 4 mp - mám nelegální verzi ale CD key mám originální. Vždy dám MP azobzazí se chyba - zapněte si PBR ale já si ho zapnu. Potom hru spustím znova a zase . zapněte ....... . Co s tím!!! :lock: :lock:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: čtv črc 02, 2009 06:28 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
helpp nevim jak zpustit multak mam nastaveny bez hesla neplne neprázdbé najde jich to jen pár a pustim načítaji se čísla vjětšinou do 3 potom to de do menu a napíše že klíč je již používán abich počkal počkam a znova to samí.napištemi co s tym an eimal :filiphusak36158@seznam.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: pon srp 10, 2009 14:49 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
ja bzch se chtěl zeptat jestli má někdo cd klíč CALL OF DUTY 1 MULTIPLAJER


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: úte srp 11, 2009 12:30 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Anonymous píše:
Poraďte : nejede mi COD 4 mp - mám nelegální verzi ale CD key mám originální. Vždy dám MP azobzazí se chyba - zapněte si PBR ale já si ho zapnu. Potom hru spustím znova a zase . zapněte ....... . Co s tím!!! :lock: :lock:

Máš Patch 1.6 a 1.7?Pokud ne stáhni si je!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: úte srp 11, 2009 13:24 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Návštěvník píše:
helpp nevim jak zpustit multak mam nastaveny bez hesla neplne neprázdbé najde jich to jen pár a pustim načítaji se čísla vjětšinou do 3 potom to de do menu a napíše že klíč je již používán abich počkal počkam a znova to samí.napištemi co s tym an eimal :filiphusak36158@seznam.cz

Zřejmě to bude patchema! :) Si myslím! :)Nebo potřebuješ crack. :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: úte srp 11, 2009 13:26 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
plukovník píše:
ja bzch se chtěl zeptat jestli má někdo cd klíč CALL OF DUTY 1 MULTIPLAJER

Ano já mám CD-KEY na CoD1,ale nenapíšu ti ho sem ptž nvm jestli to není porušování pravidel totiž můžeš ho sehnat na originální verzi. :D Ja bych ti ho klidně napsal,ale jedině by s tím musel souhlasit Admin nebo Moderátor,že ti ho můžu napsat. :)
A ještě když MP se píše MULTIPLAYER ne "MULTIPLAJER"!!! :list: :D :lool:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: úte srp 11, 2009 17:42 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
tak se zeptej pr....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: úte srp 11, 2009 17:58 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
plukovník píše:
tak se zeptej pr....

Co pěkného mělo být to pr....??? :D :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty multiplayer problem
PříspěvekNapsal: stř srp 12, 2009 15:23 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
prosim ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group