Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je sob bře 28, 2020 18:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ati radeon Xpress 1250
PříspěvekNapsal: ned pro 07, 2008 15:09 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Zdravím, můj otčím má na své dessce tuto kartu (intergrovanou) a stěžoval si že se mu heroes 5 sekají (nároky na grafiku mají 256mb) ta integrovaná má 128mb..

proto sem mu v biosu nastavil aby si ta grafika kradla nějaký ten výkon z operační paměti (z ramek), nejprve sem to nastavil na 256mb a potom na 512mb, ale sekalo se to pořát stejně...

Jak je to možné? Čím to vyřešit?

Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ati radeon Xpress 1250
PříspěvekNapsal: ned pro 07, 2008 18:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Nezáleží jen na množství paměti. Tich 256MB bude pro plnohodnoutnou grafiku. Takového výkonu nikdy s integrovanou nedosáhneš.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 3 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group