Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob črc 21, 2018 08:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Volant novaline
PříspěvekNapsal: úte pro 09, 2008 16:41 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 09, 2008 16:34
Příspěvky: 1
Ahoj nikde nemužu sehnat ovladač k volantu novaline force....hepli byste mi pls?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Volant novaline
PříspěvekNapsal: ned pro 28, 2008 22:15 
ahoj ja ho mam ale ja k nemu zadne ovladace nepotrebuju


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Volant novaline
PříspěvekNapsal: pon úno 27, 2012 18:26 
Ivico
KalShakri píše:
ahoj ja ho mam ale ja k nemu zadne ovladace nepotrebuju


Nemáš k němu český návod? Sice jde hrát bez problémů, ale některé tlačítka nedokáži využít? A nevím, co je ten přepínač "pedal/option2".Taky když chci použít ten kulatý čtyřpólový, tak mi zruší nastavení jiných tlačítek. Prostě návod by se hodil alespoň jednou přečíst. Potom to již bude triviální záležitost. Pokud máš návod, prosím na idrimal@seznam.cz. Moc díky. Ivan


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group