Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 19, 2017 21:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DDRII 2x2 Gb (Win mrzne)
PříspěvekNapsal: sob pro 13, 2008 23:39 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte črc 08, 2008 09:31
Příspěvky: 9
Ako nazov temy napoveda, kupil som si ramky A-Data 2x2 Gb Vitesta, po osadeni do dosky všetko fungovalo ok až na to že po 5-15 min prace s PC windows zamrzne. Skušal som s jednym modulom...tak to ide bez problemov. V pc nemam nič taktovane, hodnoty v biose na ramku mam nastavene všetko na "auto".

Chyba je vo win xp pro 32bit ? hardware ? alebo postaršia verzia biosu ? vobec neviem preto prosim Vas o pomoc.
poznamka: predtym som mal tak isto 2 ramky len iny druhy 1 gb + 512 mb a mali odlisne frekvencie :P

Zostava:

Citace:
Procesor: AMD Athlon X2 5200+ EE Mainboard: ALiveNF6G-VSTA RAM: DDRAM2 2x2GB A-DATA Vitesta 800 CL5 - 4GB Vitesta Extreme Edition HDD 1: HITACHI 80GB Serial ATA II 7200ot. 8MB, 7K160 HDD 2: WD 320GB Serial ATA II 7200ot. 16MB, WD3200AAKS Grafická karta: Powercolor Radeon X1950GT 256MB PCIE GDDR3 TV-out DVI-I,PCI-EZdroj: 350W Mercury DVD mechanika:Sony Nec AD-5170 OEMMonitor:LCD Samsung 2253LW piano black (22")


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDRII 2x2 Gb (Win mrzne)
PříspěvekNapsal: ned pro 14, 2008 02:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
To vypada na vadny pametovy modul. Je to bezna vec. Nejsnazsi, jak takovou vadu zjistit, je otestovat pameti. Pouzij treba program MemTest.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDRII 2x2 Gb (Win mrzne)
PříspěvekNapsal: ned pro 14, 2008 17:56 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte črc 08, 2008 09:31
Příspěvky: 9
to by som mohol aj vylucit, skusal som samostatne aj tu druhu ramku, ide to v pohode


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDRII 2x2 Gb (Win mrzne)
PříspěvekNapsal: ned pro 14, 2008 20:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Luoslav: A zkousel jsi je prohodit? Zkratka vyzkouset vsechny mozne varianty vlozeni modulu do slotu.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDRII 2x2 Gb (Win mrzne)
PříspěvekNapsal: ned pro 14, 2008 20:33 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte črc 08, 2008 09:31
Příspěvky: 9
ano, skušal som aj menit napätie od normal až high (ultrahigh som neriskoval), dal som ich aj do slotov 3 a 4 stale ten isty vysledok :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDRII 2x2 Gb (Win mrzne)
PříspěvekNapsal: pon pro 15, 2008 15:16 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte črc 08, 2008 09:31
Příspěvky: 9
riskol som aj ultrahigh, bez vysledku :( . Rozbehal som 64 bit vistu, ta sa mi ani nezapne s tymi dvoma ramkami, iba s jednou :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDRII 2x2 Gb (Win mrzne)
PříspěvekNapsal: pát pro 19, 2008 16:33 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Příspěvky: 308
Bydliště: Ostrava
a mas dobre nastavene casovani u ramek? jak koukam, nic vic asi uz nastavit nejde

_________________
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDRII 2x2 Gb (Win mrzne)
PříspěvekNapsal: ned pro 21, 2008 00:11 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte črc 08, 2008 09:31
Příspěvky: 9
rozne variacie casovani a frekvencii som skusal, nic zatial neslo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group