Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob čer 23, 2018 20:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: CHYBA při instalaci Windows XP
PříspěvekNapsal: pát pro 26, 2008 11:05 
Dobrý den, instaloval jsem Windows XP vše jelo jak má (např. vytvoření oddílů, naformátování...,atd.)
,ale ,když se restartoval počítač tak se mi zbytek instalace neukázal, ale černá obrazovka kde bylo napsáno:

"Systém Windows nelze spustit z důvodu potíží s hardwarovou
konfigurací počítačového disku.
Ze zadaného spouštěcího disku nelze číst.
Zkontrolujte spouštěcí
cestu a hardware disku.
Požadavky na konfiguraci disku naleznete k dokumentaci k systému Windows.
Další informace naleznete v příručkách k hardwaru."

Nevím v čem je chyba, prosím o pomoc ? :cry:
PS: nevím to jistě, ale myslím si, že je chyba v nastavení BIOSu. Prosím někoho kdo má s tím zkušenosti.

Děkuji


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CHYBA při instalaci Windows XP
PříspěvekNapsal: pát pro 26, 2008 18:43 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
hmmm vypada to bud na spatne zapojene jumpery na disku nebo jak rikas nastaveni v BIOSu je spatne.. koukni se na disk (melo by na nem byt i nakreslene jak zapojit pokud mas jen jeden disk (SINGLE) nebo jak zapojit pokud mas jich vice (nebo i kdyz mas CDROM a HDD na jednom kabelu) MASTER/SLAVE .. jinak koukni do BIOSu a nastav si tam BOOT PRIORITY - first - HDD ;-)

kdyz to nepujde.. vymyslime neco jineho :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CHYBA při instalaci Windows XP
PříspěvekNapsal: úte dub 05, 2011 06:33 
mám uplně ten samej problém akorát na notebooku copaq mini 311-1100 mel sem tam predtim Win 7 na druhý oddíl sem chtel instalovat win XP ale po instalaci se mi to cely nejak premazalo takze win 7 tam nemam ani na vyber spusteni jenom 2x win XP a u obou mi to píše

"Systém Windows nelze spustit z důvodu potíží s hardwarovou
konfigurací počítačového disku.
Ze zadaného spouštěcího disku nelze číst. Zkontrolujte spouštěcí
cestu a hardware disku.
Požadavky na konfiguraci disku naleznete k dokumentaci k systému Windows.
Další informace naleznete v příručkách k hardwaru."


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 4 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group