Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned srp 19, 2018 05:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Rok šel internet na notebooku přes router, teď týden nejde
PříspěvekNapsal: ned pro 28, 2008 17:07 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned pro 28, 2008 16:54
Příspěvky: 1
Dobrý den chtěla bych poprosit všechny lidi co tomu alespoň trochu rozumí! ;) Jsem zoufalá, rok mi šel přes notebook Hp Compaq 6720s internet přes router mam Winows Vistu :roll: Mam tam takove dvě obrazovky na ploše na dolim řádku!! Když dám centrum sítí a sdílení objeví se mi tam Míša-pc ( to je muj pc) pak neznámá sít a inetnet bylo to vždy propojené ale ted je jen misa pc a neznama sit přitom přes router signal jde protoze mame jeste pocitac a na něm jde internet normalne! Mám napsáno že je to Neznámá veřejná sit přístup: pouze mistni sit přiopjení bezdrátové připojení k sítí(default) síla signalu velmi dobra tak v čem je problém?? :cry: :cry: Mame router Edimax BR-6204wg když dám diagnostikovat a opravit napíše mi to: probíhá zjištování- a pak problém nelze vyřešit!! Prosím fakt potřebuju internet do školy§ je to dulezity!!
A také když dám sít -zobrazit počítače a zařízení tak se mi ukaží asi tři dalši počitace co to znamena? že je na nas router ještě někdo napojeny? jak tomu lze zabranit? Hlavně aby mi šel ten net prosím poradte :lool: jsem fakt zoufalec!!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rok šel internet na notebooku přes router, teď týden nejde
PříspěvekNapsal: ned pro 28, 2008 17:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Chyba bude zrejme v systemu, nejsnazsi cesta bude obnoveni systemu na nejaky starsi datum.

Start --> (Vsechny) programy --> Prislusenstvi --> Systemove nastroje --> Obnoveni systemu.

A vyber nejaky datum, kdy Ti internet sel...

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group