Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 05:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DIMM DDR 1GB, 400MHz, A-DATA
PříspěvekNapsal: sob led 03, 2009 12:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned zář 23, 2007 07:42
Příspěvky: 25
Zdravím.potřeboval bych poradit jestli výše uvedená paměť může chodit na těchto deskách:MSI KT6-V (MS-7021 v2.0),čipová sadaVIA VT8377 Apollo KT600,procesor AMD Sepron 2200+op.s.XP a na desce:Asus P4R800-VM,čip.sada- ATI Radeon 9100 IGP,procesor: Intel Celeron D 325, 2533 MHz (19 x 133)o.s.XP.Od strýčka Google jsem se dozvěděl,žeby jít měla,ale nevím jestli nekecá :D .A proč jsem se ptal,jen sem se chtěl ujistit,že jsem vybral správnou paměť.Když jsem tuto pamět hodil na desku MSI KT6-V,tak ji to nenašlo(černá obrazovka a s druhou pamětí 512 systém šlape,ale je detekovná jen ta 512) a na druhé desce Asus P4R800-VM, naběhla,ale po chvíli se Pc resetlo.Myslím,ale je to jen moje domněnka,že se asi musí nastavit ještě časování v biosu,když to Pc automaticky nevezme.Na mé prehistorické desce Syntax SV266A jede tato paměť v pohodě a nic jsem nemusel nastavovat.Ps:Sosl jsem prográmek CPU-Z a tam na záložce Speed jsem zjistil že paměť nejede na frekvenci 133Mhz,možná v tomto je zakopaný pes.Ale to už je nad mé síly.Předem dík za každou odpověď. :oops:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DIMM DDR 1GB, 400MHz, A-DATA
PříspěvekNapsal: sob led 03, 2009 16:54 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Na všech deskách by měla fungovat. Zkus vyresetovat CMOS a když to nepomůže nejspíš je vadná ramka.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DIMM DDR 1GB, 400MHz, A-DATA
PříspěvekNapsal: sob led 03, 2009 17:46 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned zář 23, 2007 07:42
Příspěvky: 25
jj,zkusím reset.Jinak ramka je v pohodě,jedu s ní na svým stroji a bez problémů


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DIMM DDR 1GB, 400MHz, A-DATA
PříspěvekNapsal: ned led 04, 2009 00:36 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned zář 23, 2007 07:42
Příspěvky: 25
Asus P4R800-VM,tak na této desce už paměť šlape.Nejdříve jsem zkusil reset CMOS,chvíli to jelo a zase reset.(V biosu jsem nastavení ramek nenašel,všechno kolem jo ale na ramky nic)Ale nakonec to asi u této desky dělal ovladač na grafiku.Vše co se týkalo grafiky jsem při startu zakázal a zatím to běhá bez problémů.Řekl jsem kamarádovi aby to co nejvíce zatěžoval a uvidíme.jinak je tam nově nainstalovaný systém Xp home.Ještě se musím na tu grafiku zaměřit.Asi zkusím v nouzáku shodit ovladač a znovu to nainstalovat.Ještě bych chtěl sehnat nějakej cleaner,který by mi to vyčistil od zbytků než nainstaluju nový ovladač.Na Nvidii měli přímo na stránkách výrobce,ale z touto grafikou nemám zkušenosti.Snad mi strýček Google napoví.Zajímavé je,že s 256Mb ramkou to problémy nedělalo a to vlastně systém XP jel jen na 190Mb,grafika si vzala zbylých 66Mb.Na tu druhou desku se zaměřím až mi dodají peníze za tuto.A dám vědět jak jsem dopadl.Zatím ještě jednou dík za rady.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group