Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon pro 10, 2018 15:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pomoooc!
PříspěvekNapsal: sob led 03, 2009 17:32 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Jsem připojen k internetu od O2 kabelem. Standartně mám modem D-Link DSL-584T. Pořídil jsem si ještě notebook s wifi a router D-Link DI-524. Podařilo se mi vytvořit domácí wifi síť, příjem je max, ale nepřipojím se přes toto wifi k internetu. Přes kabel to není problém. Nevím v čem je problém. Pokud je nějaký problém v nastavení bezdrátového připojení, tak tam tomu moc nerozumím. Měli by jste nějakou radu pro laika. Díky za každou pomoc. Jsem zoufalý. :skul:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Pomoooc!
PříspěvekNapsal: ned led 04, 2009 01:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Predpokladam, ze Tvoje zapojeni je takoveto...
Modem (DSL) --> Router (DI) --> pocitac a notebook.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Pomoooc!
PříspěvekNapsal: ned led 04, 2009 10:13 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Mám z modemu kabely do počítače a set top boxu (O2 Tv) a wan do routeru. notebook chci připojit přes wifi abych byl mobilní.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Pomoooc!
PříspěvekNapsal: ned led 04, 2009 10:14 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
zener píše:
Predpokladam, ze Tvoje zapojeni je takoveto...
Modem (DSL) --> Router (DI) --> pocitac a notebook.

Mám z modemu kabely do počítače a set top boxu (O2 Tv) a wan do routeru. notebook chci připojit přes wifi abych byl mobilní.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Pomoooc!
PříspěvekNapsal: ned led 04, 2009 14:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Idealni reseni by bylo prepnout wifi router do rezimu bridge. Pak se z nej stane jakoby neviditelny a o vsechno ostatni se postara modem.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Pomoooc!
PříspěvekNapsal: ned led 04, 2009 16:11 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
zener píše:
Idealni reseni by bylo prepnout wifi router do rezimu bridge. Pak se z nej stane jakoby neviditelny a o vsechno ostatni se postara modem.


To by možná bylo ideální jen mě nakopni jak se to dělá. Je to přímo někde na modemu nebo v nasavení?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Pomoooc!
PříspěvekNapsal: ned led 04, 2009 16:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Kazdy router obsahuje svoji administraci. Podivej se do manualu, bude tam nejaka IP adresa, kterou zadas do prohlizece a dostanes se do nastaveni. Bohuzel ma D-Link nejakou chybu na strankach a nemuzu manual stahnout.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group