Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned pro 16, 2018 14:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Rada s nastavením wifi
PříspěvekNapsal: pon led 05, 2009 18:13 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Je tady toho napsáno hodně a to co potřebuju najít nemohu. Mám "ápéčko", který mi vysílá signál v prvním patře a celé patro pokryje. Problém je se signálem v přízemí, kam došáhne jen trochu. Potřeboval bych tedy signál dostat i dolů. Napadlo mě koupit další "ápéčko", které by chytalo signál z "ápéčka" z prvního patra (v jednom místě v přízemí je dobrý signál, ba výborný, a to přesně pod "ápéčkem" v prvním patře) a to by vysílalo signál v přízemí. Poradíte zda to je možné a jaké "ápéčko" mám koupit? A zda to vůbec budu umět rozchodit... :? :-o


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rada s nastavením wifi
PříspěvekNapsal: pon led 05, 2009 18:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Existuje rezim, kteremu se rika WDS. Je to mod, kdy jsou si vsechny AP sobe rovny a poskytuji tu samou sit. Tedy idealni reseni. Problem je, ze ne kazde AP toto umi. Pak je snadnou volbou dokoupit druhe AP, nastavit ho do rezimu bridge a pripojit kabelem ke stavajicimu AP.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rada s nastavením wifi
PříspěvekNapsal: pon led 05, 2009 20:08 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Díky za radu. U mě ale není možnost propojit stávající Ap s dalším kabelem, to prostě nejde. Jedině bezdrátově. A ten režim WDS? Můžeš mi to prosím popsat?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rada s nastavením wifi
PříspěvekNapsal: pon led 05, 2009 20:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
http://www.marigold.cz/item/wds-pro-poh ... -wifi-site

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rada s nastavením wifi
PříspěvekNapsal: čtv led 08, 2009 17:54 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Tak po přečtení se na to raději vyprdnu... ;-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group