Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob úno 24, 2018 11:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Špatná dostupnost bezdrátové sítě s Windows Vista
PříspěvekNapsal: stř led 14, 2009 19:33 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Ahoj,

mám takový problém mám internet od UPC (kabelový modem Motorola), router Airlive WL-5470AP ke kterému jsem napojen na svém PC (Windows XP) připojen přímo zde není žádný problém (občas vypadne dns ale to snesu i když nevím proč) ale co mě k smrti rozčiluje když ve vedlejší místnosti se na notebooku s Windows Vista chci připojit na bezdrát, asi 10 minut trvá než se mi daná síť vůbec zobrazí a pokud se vůbec zobrazí. Síť je primárně nastavená jako skrytá (myslíte že by pomohlo kdyby nebyla ?), ale stupidní Windows Vista není schopen si adresu na router zapamatovat.

Díky za rady


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Špatná dostupnost bezdrátové sítě s Windows Vista
PříspěvekNapsal: stř led 14, 2009 21:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Urcite bych nehledal chybu ve Windows Vista. Osobne take tento OS pouzivam a mam podobnou sit (vc. skryte site) a pripojeni je otazka sekund.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Špatná dostupnost bezdrátové sítě s Windows Vista
PříspěvekNapsal: čtv led 15, 2009 20:19 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Pak ovšem nevím kde je chyba, myslíš že v nastavení routeru ? Ale proč Vista nejsou schopny si wifi adresu zapamatovat ? Divné opravdu nevím co s tím a potřeboval bych to nějak vyřešit.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Špatná dostupnost bezdrátové sítě s Windows Vista
PříspěvekNapsal: čtv led 15, 2009 21:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
A nepripojujes se jen docasne? Treba jsi neulozil sit do seznamu...

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group