Download | Programy

Komprese dat

Instalace, nastavení, programy ke stažení zdarma, pouze freeware, shareware, trial a demo

Moderátor: Moderátoři

Karel Hložek

Komprese dat

Příspěvek od Karel Hložek »

Chtěl bych e-mailem poslat např. filmy, které mají cca 0,5 GB. Je nějaký SW, který by to umožnil tak, aby se dal v reálném čase odeslat a neztratilo se moc z kvality toho souboru. Díky za radu
Uživatelský avatar
Pockmat
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 432
Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Bydliště: Brno

Re: Komprese dat

Příspěvek od Pockmat »

No, 0.5GB je docela velke mnozstvi na posilani pres mail. E-mail neni prave staveny na posilani takto velkych souboru. Ono ani neni zaruka, ze by ten mail s takhle velkou priponou dosel. Zkus radeji to poslat pres FTP nebo to dej do uschovny: http://www.uschovna.cz Ale tam je to jen do 50MB. To bys musel rozdelit. I kdyz pouzijes nejakou komprimaci, tak ti to ten film moc nezmensi. Porad to bude moc! Rikam, zkus FTP nebo to pomoci ZIPu rozdel na nekolik souboru a dej to do te uschovny... :idea:
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
Uživatelský avatar
Zdenek
Čestný člen
Příspěvky: 205
Registrován: stř zář 20, 2006 19:33
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek »

Rozdělování v ZIPu není dobře vyřešeno, radši to rozděl RARem. Nebo to udělej jinačí vychytávkou: Oba si nainstalujte eMule, ty si nasdílej jenom ten jeden soubor, nastav upload na maximum a příjemce si dej do přátel. Přiděl mu slot. Pak si to od tebe může přetáhnout. Hlavní výhodou je možnost kdykoliv přerušit a navázat přenos a hlavně silná kontrola správnosti dat hashem MD5.
Kromě toho si samozřejmě odesílatel může na chvíli vytvořit třeba HTTP server a příjemce si to download managerem stáhne. To umožňuje taky obnovení přenosu, ale není žádná záruka správného přenosu.
Zdenek
Karel Hložek

Komprese dat

Příspěvek od Karel Hložek »

Páni,
zatím Vám děkuji. Dělení na menší části nepřipadá v úvahu. To už je lepší to vypálit. Zkusil jsem naistalovat eMule, ale musím ho dostatečně "prozkoumat". Jsem amatér a laik, takže u mně všechno probíhá způsobem zkouška a omyl a dlouho.
K. Hložek
Odpovědět