Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je pon dub 06, 2020 05:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: hd4870x2 malo fps
PříspěvekNapsal: ned led 25, 2009 10:12 
caute mam velky problem ktory ma trapi zostava 1 hd4870x2 preocak intel core i7 920 4gb ram , vista 32bit . no idem si spustit hru original fallout 3 spustim s ultra 1680x1050 a 15xaaf a spustim no a laguje mi to seka co to ma byt sak mi to ma ist velmi dobre na tej zostave wic a crysis mui uidu ok 35fps ale fallout 3 nieeee help me


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hd4870x2 malo fps
PříspěvekNapsal: ned led 25, 2009 10:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
To se nediv, taková slabá karta :D, ne tak vážně, nastav si ultra 1680x1050 4xAA , 0AF měl bys mít kolem 70fps (dle testů na EHW). Jinak nevím co má znamet "15xaaf"

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hd4870x2 malo fps
PříspěvekNapsal: ned led 25, 2009 11:30 
Camazoo píše:
To se nediv, taková slabá karta :D, ne tak vážně, nastav si ultra 1680x1050 4xAA , 0AF měl bys mít kolem 70fps (dle testů na EHW). Jinak nevím co má znamet "15xaaf"

spravil sem to a sekato i bey toho af :cry: :cry: za tu kartu sem dal 15 000sk a nejdemi to :cry: pomoztemi


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hd4870x2 malo fps
PříspěvekNapsal: ned led 25, 2009 12:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
Stáhni si nejnovější Catalysty (hotfix 8.10 s tím měl problémy v chybějícím CF profilu)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hd4870x2 malo fps
PříspěvekNapsal: ned led 25, 2009 12:12 
Camazoo píše:
Stáhni si nejnovější Catalysty (hotfix 8.10 s tím měl problémy v chybějícím CF profilu)

uy mam davno 8.12 catalzsti


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hd4870x2 malo fps
PříspěvekNapsal: ned led 25, 2009 12:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
zkus přejmenovat fallout3.exe na oblivion.exe (nevím jestli už tam ten profil přidali, tak to můžeš zkusit ;) )

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hd4870x2 malo fps
PříspěvekNapsal: ned led 25, 2009 13:49 
Camazoo píše:
zkus přejmenovat fallout3.exe na oblivion.exe (nevím jestli už tam ten profil přidali, tak to můžeš zkusit ;) )

pockaj preinsaloval sem ted windows stahnusi ti catalystz 8.12 , a premenovat fallout 3 na oblivion.exe a to naco :x


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hd4870x2 malo fps
PříspěvekNapsal: ned led 25, 2009 13:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
Z důvodu chybějícího CF profilu v této hře, ale myslím že to už bylo přidáno do nových catalystů, takže už by vše mělo fungovat správně. Vypni si ve hře AA a AF a zkus ho zapnout v Catalystech.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hd4870x2 malo fps
PříspěvekNapsal: ned led 25, 2009 14:26 
Camazoo píše:
Z důvodu chybějícího CF profilu v této hře, ale myslím že to už bylo přidáno do nových catalystů, takže už by vše mělo fungovat správně. Vypni si ve hře AA a AF a zkus ho zapnout v Catalystech.

ale mne to seka aj na 1680x1050 bez aa :( , a ten procak mam pretaktovani na 3ghz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hd4870x2 malo fps
PříspěvekNapsal: ned led 25, 2009 18:31 
TY kokos preinstaloval som winn ok nainsaloval fallout 3 1680x1050 15xaaf 8xaa SUPER IDE TO ale potom po 10minutach to strasne zacalo sekat zeby sa prehrieval procak alebo co lebo to islo uplne super a potom boom nic


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group