Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 25, 2017 16:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bezdrátové propojení TV s PC
PříspěvekNapsal: úte led 27, 2009 18:19 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát pro 01, 2006 18:56
Příspěvky: 27
Jde to vůbec???
Vlastním telku LG LCD TV 42LG6100 : http://cz.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=080102&categoryId=080102&parentId=0801&modelCodeDisplay=42LG6100&model=#
která má PCMCIA slot dal by se využít k bezdrátovému připojení k PC. Propojení kabelem nechci jelikož mám Pc v jiné cimře než TV.
Díky za rady


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Bezdrátové propojení TV s PC
PříspěvekNapsal: úte led 27, 2009 18:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Eh, coze? PCMCIA? To se mi nejak nezda. Na co vubec to spojeni chces? Chces pouzivat televizi misto monitoru nebo co?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Bezdrátové propojení TV s PC
PříspěvekNapsal: úte led 27, 2009 18:48 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát pro 01, 2006 18:56
Příspěvky: 27
Tady je PCMCIA slot http://pictureup.cz/picture/verejny/1771317713img.jpg
Nechce se mi tahat kabel abych si mohl přehrát nějaký ten film třeba


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Bezdrátové propojení TV s PC
PříspěvekNapsal: úte led 27, 2009 20:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Popravde jsem nikdy PCMCIA slot v televizi nevidel. Trochu mi unika ucel. Wifi neni pro prenos Full HD zrovna idealni. Kazdopadne, doporucil bych Ti navstevu fora zamerene na audio a video - http://www.tvfreak.cz/forum. Ti snad budou vedet.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Bezdrátové propojení TV s PC
PříspěvekNapsal: úte led 27, 2009 20:43 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát pro 01, 2006 18:56
Příspěvky: 27
díky za tip


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group