Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je pon dub 06, 2020 06:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: servr
PříspěvekNapsal: úte úno 03, 2009 08:59 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř zář 10, 2008 10:46
Příspěvky: 31
no pokud mas originalni hru, verejnou ip adresu a nemas nainstalovanej nejakej firewall tak je to jednoduchy

_________________
1.AMD Phenom II X2 550 BE /MB Gigabyte GA-MA790X-DS4/RAM Geil Black Dragon 2x2048MB 800MHz/ATi Gainward 4850 512MB/HDD U-ATA Seagate 80GB 2MB + S-ATAII Samsung 400GB 16MB + S-ATAII Samsung 640GB 16MB/DVD-RW ASUS/Fortron Bluestorm II 500W/CREATIVE Inspire T6100 + ENCORE P-401
2.AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,2GHz@2,8GHz Windsor/MB Gigabyte M61P-S3/RAM A-DATA 4x512MB DDR2 800MHz CL5 @ 1150MHz CL5/ATi Sapphire Radeon HD3850 256MB GPU-830MHz GDDR-2120MHz[/b]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: servr
PříspěvekNapsal: úte úno 10, 2009 07:32 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte led 27, 2009 10:40
Příspěvky: 23
no firewall mam jen ten co je ve widlich zadnej jinej a snad to nejak udelam a kde sezenu toho providera? dik

_________________
AMD Athlon 5000+x2-2,6GHZ,K9A2 Platinum-socket AM2+ chipset 790 Fx,MSI 9800GT-512MB chipset N Vidia,Kingstone 1024MBx3,2xAsus Lightscribe,Asus 19'' SE Black edition


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group