Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob úno 24, 2018 11:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Router
PříspěvekNapsal: stř úno 04, 2009 19:59 
Zdravim, potrebuju koupit kvalitnejsi router s wifi i s vyhledem do budoucna :) cana kolem 1500-2000 :) diky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router
PříspěvekNapsal: stř úno 04, 2009 21:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Co je to "kvalitnejsi" router? Jestli na nem budes mit pripojeno 20 pocitacu a 10 wifi klientu, pak Ti staci zcela obycejny. Definuj presne svoje pozadavky, pak se to da resit dal...

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router
PříspěvekNapsal: stř úno 04, 2009 22:43 
router bude na domaci pouziti takze 3komply notas s wifi a asi tiskarna nebo HDD :) Kvalitnejsi myslim aby mela wifina solidni dosah a abych vedel ze to neni zadnej kram :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router
PříspěvekNapsal: stř úno 04, 2009 22:46 
treba http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 70UL000JRZ je docela zajimavej


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router
PříspěvekNapsal: stř úno 04, 2009 23:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
- Asus, na ktery odkazujes ma podporu 802.11n, coz je zbytecny luxus. Samozrejme, pokud nemas notebook s podporou tohoto standardu.

- Solidni dosah neni zase az tak idealni. Jde o to, kde bydlis. Je treba si uvedomit, ze kazda wifi sit jde hacknout (nepredpokladam pouziti RADIUS apod. serveru).

- HDD a tiskarna? Vzdyt onen Asus nema USB porty?! Jedine, ze mas disk a tiskarnu s RJ-45, pak ano.

- Podivej treba na tento jiny Asus - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38571

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 21:35 
sitovy HDD uvazuju casem koupit a na tiskarnu mam "sitovou pripojku" ale to vsechno vyhledove tak do roka...jde mi oto abych za rok nemusel kupovat novej router :) jinak dosah potrabuju tak 15m.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 22:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Popravde mi prijde lepsi koupit klasickou tiskarnu a klasicky USB disk, nez specialni sitove. Jsou mnohem drazsi. Jinak je 15 m a 15 m. Pres kolik zdi to chces hnat? A jake mas zdi?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router
PříspěvekNapsal: pát úno 06, 2009 15:12 
dosah potrebuju prez 2 az 3 zdi tloustky cca 10 cm. Stim HDD nevim, chtel sem doma vybudovat centralni uvoziste filmu a hudby s pristupem ze kterehokoliv pocitace v domacnost.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router
PříspěvekNapsal: pát úno 06, 2009 17:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Pokud nemas zelezo-betonove zdi, pak ani 3 zdi nebudou problem. Co se tyce sitoveho uloziste, na to Ti poslouzi prave ono AP, na ktere jsem odkazoval, kdyz k nemu pripojis USB pevny disk.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router
PříspěvekNapsal: pát úno 06, 2009 17:21 
ok pokud to nahradi ten sotovej disk tak je to v poho a jdu do neho :)

Dik za pomoc :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Router
PříspěvekNapsal: pon úno 09, 2009 18:46 
este otazecka...nenaselby se nejaky levnejsi ktery by splnoval vyse zminete pozadavky? :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group