Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 21, 2018 00:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Potrebuju pomoc
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 17:30 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
mam v notasu Linux a potrebuju vedet jak tam mam dat windovsi poradte pls?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Potrebuju pomoc
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 18:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Rozdelit disk, vytvorit novy oddil, kam nainstalujes windows.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Potrebuju pomoc
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 18:11 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
zener píše:
Rozdelit disk, vytvorit novy oddil, kam nainstalujes windows.

nechce mi to nacist boot


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Potrebuju pomoc
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 20:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Nacist boot? Trochu nevim, co si pod tim mam predstavit. Boot ceho?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Potrebuju pomoc
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 21:44 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
zener píše:
Nacist boot? Trochu nevim, co si pod tim mam predstavit. Boot ceho?

proste kdyz tam dam visty tak mi to nenacte nic.A jak si to myslel ty stim rozdelenim myslis v biosu nebo jak??


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Potrebuju pomoc
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 22:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Popravde bych Ti moc nedoporucoval, abys to delal sam. Neber si to nijak osobne, ale pokud nevis, jak nabootovat z CD, jen velmi tezko bys menil velikost oddilu. Je to hodne citliva prace, muzes velice snadno prijit o data.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Potrebuju pomoc
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 23:22 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
zener píše:
Popravde bych Ti moc nedoporucoval, abys to delal sam. Neber si to nijak osobne, ale pokud nevis, jak nabootovat z CD, jen velmi tezko bys menil velikost oddilu. Je to hodne citliva prace, muzes velice snadno prijit o data.

prosimte ja vim jak bootovat z cd ale nastavim tam ten disc na boot a nactou se mi zase linuxy co stim?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Potrebuju pomoc
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 23:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
V BIOSu musis nastavit bootovani z opticke mechaniky. Prip. existuji klavesy na boot menu. Je to ale hodne odlisne na vyrobci. Casto je to F12, F11, F9.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Potrebuju pomoc
PříspěvekNapsal: pát úno 06, 2009 16:47 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
zener píše:
V BIOSu musis nastavit bootovani z opticke mechaniky. Prip. existuji klavesy na boot menu. Je to ale hodne odlisne na vyrobci. Casto je to F12, F11, F9.

diks uz to jede


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Potrebuju pomoc
PříspěvekNapsal: sob úno 07, 2009 10:48 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
Návštěvník píše:
zener píše:
V BIOSu musis nastavit bootovani z opticke mechaniky. Prip. existuji klavesy na boot menu. Je to ale hodne odlisne na vyrobci. Casto je to F12, F11, F9.

diks uz to jede

:smt046 aspon ze tak :ups: ;)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Potrebuju pomoc
PříspěvekNapsal: sob lis 27, 2010 21:19 
ahoj mam problem jak mam nainstalovat kodeky na přehravač videa


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group