Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned zář 24, 2017 11:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: taaktování CPU
PříspěvekNapsal: ned úno 08, 2009 18:23 
Cus, mám takový problém, mám desku Acer F690GVM a nemůžu v Biosu nikde najít takt CPU .
Nevíte co s tím ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: taaktování CPU
PříspěvekNapsal: pon úno 09, 2009 17:21 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
U těhle OEM výrobků to asi nenajdeš.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: taaktování CPU
PříspěvekNapsal: pon úno 09, 2009 19:54 
A co mam tedy delat ? :(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: taaktování CPU
PříspěvekNapsal: pon úno 09, 2009 20:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Netaktovat.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: taaktování CPU
PříspěvekNapsal: ned črc 26, 2009 18:58 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř črc 15, 2009 09:57
Příspěvky: 15
A nebo taktuj pres program, zadny neznam, ale vim ze jich je spousta. Ja osobne taky taktoval kdysi svuj celeron 2.4 ve windows:-), ale hlidej si teplotu a pri zmene voltaze se podivej na net kolik to snese, davej spis min jak vic, pridat muzes vzdycky:-D, treba ja mam blbej kus amd, kdyzbych vedel ze budu nejak taktovat tak bych si koupil black edition, ale ted to mam limitovane Hypertransportem a zadny moderator a nikdo jiny mi nerekne jak zmenit hypertransportovej nasobic kdyz to neni v biosu :-D. Taky odbornici jak svina :-). Kdyz je to v biosu tak to zvladne kazda lama, nejvetsi borci jsou ti co maji v biosu vse, voltaz, takty toho, toho, toho. A divi se ze nekomu to nejde

_________________
AMD Athlon 64 X2 (brisbane) 3.1@3248.2 MHz
2Gb DDR2 (6-6-6-18) 800MHz
Asus HD 4850 @701/1050
Asus M2N68-VM
Seasonic 500W (s aktivnim PFC filtrem a učiností 80+)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group