Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned črc 22, 2018 03:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 08:36 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 09, 2009 15:53
Příspěvky: 12
;) ;) ;)


Přílohy:
sdasdas.JPG
sdasdas.JPG [ 64.47 KiB | Zobrazeno 8905 krát ]
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 08:37 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 09, 2009 15:53
Příspěvky: 12
;) ;) ;)


Přílohy:
dsds.JPG
dsds.JPG [ 32.65 KiB | Zobrazeno 8107 krát ]
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 15:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Ve statusu je spatne cast "Wireless Repeater Interface Configuration". To tam nesmi byt. Melo by to vyresit vypnuti WDS. Wireless --> WDS Settings. A zrusit zaskrtnuti "Enable WDS".

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 15:21 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 09, 2009 15:53
Příspěvky: 12
to zdusit nejde je to vsechno sede a nejde to odškrknout


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 16:04 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 09, 2009 15:53
Příspěvky: 12
a jeste se chcu zeptat jestli to mam nastavovat z notebooku nebo ze stolního pc???


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 16:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Je jedno, odkud nastavujes. Udelej jeste print-screen obrazovky na nastaveni modu. Musis se zkratka zbavit WDS modu.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 16:59 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 09, 2009 15:53
Příspěvky: 12
jo mmnt


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 17:26 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 09, 2009 15:53
Příspěvky: 12
tak dik uz to de moc ti dekuju za pomoc jsi fakt spicka v obor:) byl proble v tom cos rikal restartoval sem router a nastavil sem ho uplne znvu a uz to de!!!!jeste jednou moc dekuju


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: čtv srp 20, 2009 19:34 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte srp 18, 2009 13:01
Příspěvky: 7
Nevada píše:
tak sem to udelal a kdyz se chci pripojit k te moji bezdratove siti tak to jenom nekonecne nacita a n ic se nedeje!!!!:(



Mám úplně stejný problém, nekonečné načítání a potom hláška "nelze se přípojit, síť nenalezena" a ten oddíl co měl dát pryč tam já nemám :)
Já zase potřebuju rozběhnout wi-fi v Nokii N82


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: sob srp 22, 2009 18:51 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Pořídil jsem si router router zcomax WA-2204A a neustále mi nejde nastavit Internet. Chci abych se mohl k Internetu připojit přes LAN i WIFI. Do WAN zapojuji kabel, který obyčejně připojím k síťové karty a v nastavení zvolím získat ... z DHCP a jde mi to. Posílám print-screen.
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: sob srp 22, 2009 23:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
1. zapnout do modu AP
Operation Mode --> Gateway

2. nastavit WAN
TCP/IP Settings --> WAN Interface
- WAN Access Type: DHCP Client

3. nastavit LAN
TCP/IP Settings --> LAN Interface Setup
- DHCP: Server

po techto trech krocich zapoj internet do zdirky WAN a pocitac to libovolne zdirky LAN. Mel by fungovat internet. Az se dostanes do tohoto mista, budeme pokracovat s konfiguraci wifi.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: ned říj 18, 2009 10:06 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
shanim software pro router Wa2204a, nevite kde se da stahnout?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: ned říj 18, 2009 11:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Jestli myslis firmware, pak je k sehnani na oficialnich strankach www.zcomax.cz

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: ned říj 18, 2009 13:53 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
nn, to vim, ale prvni musim mit cd... to se mi doma nekde ztratilo :-(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: ned říj 18, 2009 16:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Pokud si vzpominam, na CD je pouze manual. K cemu bys chtel software?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: pon říj 19, 2009 10:44 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
a jak se teda dostanu k tomu nastaveni routeru, kdyz jsem chtel napsat Ip adresu do prohlizece tak mi nic nenajede. firmware mam nahrat kam? moc tomu nerozumin.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: pon říj 19, 2009 11:41 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
a router mam wa2204a


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: pon říj 19, 2009 18:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Vsechno mas popsane v manualu, ktery si muzes stahnout treba zde (pokud jej nemas)
http://www.i4wifi.cz/img.asp?attid=30679

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: router zcomax WA-2204A-TX jak na bezdrat????pls sem nadne:(
PříspěvekNapsal: stř říj 21, 2009 07:04 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
u nastaveni Ip do prohlizece mi to neudela vubec nic. navody mam.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group