Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned črc 22, 2018 07:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení veřejné IP adresy v modemu D-link DSL 584T
PříspěvekNapsal: stř lis 04, 2009 20:10 
zener píše:
Verejnou IP adresu mas jen na modemu - pokud sis ji tam teda nastavil, popr. to za Tebe udelal poskytovatel. Tvoje IP adresa (10.0.0.4) je adresa vnitrni site. Neni tedy zvenku (internetu) dosazitelna. Musis pouzit forwardovani portu, popr. cele IP adresy.





prosim te ja mam modem zyxel p 660hw-t3 v2 a kdyz mamverejnu ip u o2 je to standart tak v navodu nemam něco o forwardovani portu :ot:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení veřejné IP adresy v modemu D-link DSL 584T
PříspěvekNapsal: stř lis 04, 2009 22:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Hledej neco jako Virtual Server.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení veřejné IP adresy v modemu D-link DSL 584T
PříspěvekNapsal: stř lis 04, 2009 23:43 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
no vypada to ze nema :-D coz vyplyva z dotazu -> chtel bych nastavit toto abych mel verejnou :-D

verejna se musi koupit nebo na pozadani zprovoznit :-D

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group