Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv říj 18, 2018 23:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: gpu na 4870 na 500mhz a ma byt 780mhz ????
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 16:01 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
na zacatek musim říci že karta kterou jsem si chtel koupit je zde
http://www.agen.cz/produkt/71471/Sapphi ... n-PCIe.htm
ale prodejce mi tvrdi ze to nemusi byt nutně s touto nalepkou a v teto krabici i s vybavením

ja ale dostal kartu ktera se mi zdala podezrela uz od zacatku protoze na ni byl kryt z
http://att.agen.cz/agen_att/W/j/s/phpWjsYX5.jpg ktera pride na 512mb

pc problem http://img18.imageshack.us/img18/8301/problemybh9.jpg

musim priznat ze zakoupene veci vypadali neduveryhodne a chci se jiz od zacatku
prihlasit o reklamaci a hledam chybu v ruznych diagnostických softech už 3dny.
grafika byla jen s kabely a cd jedním a navic krabice
mela prelepku 1gb přez 512mb ...da se to nekde osidit, pretaktovat zkazit či podtaktovat a případně kde
to zjistím?





catalyst v 2009 mi v založce ati overdrive hlasi u posuvniku gpu clock 780mhz
a dole je gpu clock 500mhz

a v everestu je to taky tak. taky mi tam lita ten procesor z ukazatele 2600mhz na tech 1334,4 co se kde ma nastavit?
nebo co je kde spatně prosím.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: gpu na 4870 na 500mhz a ma byt 780mhz ????
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 20:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
Procecor se autom. podtaktovává, u AMD se to myslím jmenuje Cool´n´quiet, takže to je v pořádku, no a to samé se děje s grafickou kartou, která v idle taktéž sníží takty..
jinak pro přesné informace o GK si stáhni GPU-Z http://www.techpowerup.com/downloads/13 ... 0.3.1.html
p.s. stejně jsem to nějak nepochopil, kterou kartu jsi teda dostal ?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group