Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned pro 16, 2018 14:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: internet > UPC modem > router > PC
PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2009 00:12 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Jak to dám dohromady? Není mi jasné jak se dostat na svůj PC když se do modemu od UPC (MOTOROLA SB5101E-CN) nedostanu a tudíž nemůžu nastavit přesměrování portů. Potřebovalbych nějaký VPN DDNS, kde tunel bude tvořit přímo klient.

Předem díky za odpovědi
lukysy


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: internet > UPC modem > router > PC
PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2009 01:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Asi jsem moc nepohopil, o co se snazis. Ceho chces dosahnout?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: internet > UPC modem > router > PC
PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2009 07:49 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Toho, abych se dostal z netu třeba na webový server na mém PC. Na vzdálené straně to právě musí jít přes web a nemůže tam být nainstalován, žádný dodatečný software.

Takže bud potřebuji vědět jak se dostat přes ten UPC modem nebo jak tunelovat z mé privátní adresy mého PC do netu tak, abych se na něj dostal přes doménové jméno.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: internet > UPC modem > router > PC
PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2009 15:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Prvni nutno podminkou je mit verejnou IP adresu od poskytovatele. Nasledne pak staci nastavit na routeru forwardovani portu.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group