Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned úno 25, 2018 04:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Belkin F5D7230-4
PříspěvekNapsal: sob úno 21, 2009 21:45 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Dobrý den,nemáte někdo zkušenost s nastavením tohoto routeru??mam notebook a nemohu se přes to připojit na net.Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Belkin F5D7230-4
PříspěvekNapsal: ned úno 22, 2009 02:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Problemu muze byt spousta. Je nutne popsat detailneji pozadavky. Co se chystas vytvorit za sit?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Belkin F5D7230-4
PříspěvekNapsal: ned úno 22, 2009 09:45 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Nechystám nic velkého a hlavně tomu moc nerozumím chci jen abych nemusel mít notebook připojený přes kabel na net. Notebook ASUS F5RL-modem D-link 362T-ROUTER Belkin wireless g F5D7230-4. Jelikož tomu moc nerozumím nevím co bych ti dodal za info abys mi mohl poradit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Belkin F5D7230-4
PříspěvekNapsal: ned úno 22, 2009 15:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Ano, to jsem potreboval slyset. V Tvem pripade to neni nic sloziteho. Staci spojit modem (D-link) s routerem (Belkin). To provedes klasickym sitovym kabelem, jen si dej pozor pri zapojeni do routeru. Je tam celkem 5 zdirek. Kabel z modemu musis zapojit do zdirky WAN, nikoliv do LAN! To by bylo k fyzickemu zapojeni.

Dalsi veci je nastaveni routeru. Postupuj dle manualu s tim, ze musis nastavit router do rezimu brana (gateway). Nasledne nastavis WAN port. Predpokladam, ze v modemu mas nastaveny DHCP server, tedy automaticke prirazeni IP adresy. Pak v routeru nastavis na WAN port neco jako DHCP Client. A konecne posledni vec - nastaveni wifi. Zde si vyberes nazev vysilane site (SSID) a zabezpeceni (jde i bez nej, ale nedoporucuji). V notebooku bys pak mel videt onu vytvorenou sit a budes mit moznost se k ni pripojit.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Belkin F5D7230-4
PříspěvekNapsal: pon úno 23, 2009 22:08 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
vše funguje wifi běží ale mam problem nemohu se dostat do nastavení routeru abych nastavil zabezpečení a ani nevím jak jsem začátečník..zkoušel jsem to 192.168.2.1 úředtém jsem se tam dostal teš už ne


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Belkin F5D7230-4
PříspěvekNapsal: pon úno 23, 2009 23:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
V notebooku se podivej do sitovych pripojeni. Tam bude aktivni bezdratove pripojeni - realizovane prave pres Belkin. Otevri stav tohoto pripojeni a hledej vychozi branu. Bude u ni napsana IP adresa. Prave to je IP adresa routeru.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Belkin F5D7230-4
PříspěvekNapsal: úte úno 24, 2009 21:51 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
našel jsem zkusil jsem a nic nejde to


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Belkin F5D7230-4
PříspěvekNapsal: úte úno 24, 2009 22:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Je mozne, ze sis zakazal pristup. Restartuj router do puvodniho nastaveni (dle manualu) a nastv vse znova.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Belkin F5D7230-4
PříspěvekNapsal: pát úno 27, 2009 21:35 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
tak teď už nejsem schopen to vůbec rozchodit nevím už co stím vůbec už internet nejde ani přes kabel ani přes wifi


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Belkin F5D7230-4
PříspěvekNapsal: sob úno 28, 2009 00:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
1. Odpoj od routeru (Belkin) vsechny kabely krome napajeni.
2. Odpoj od pocitace internet.
3. Spoj pocitac a router kabelem. Pricemz v routeru pujde kabel do zdirky LAN!
4. V pocitaci nastav v sitovych pripojeni IP na 192.168.2.10, masku podsite: 255.255.255.0, branu i DNS nech prazdne.
5. Otevri internetovy prohlizec a zadej adresu 192.168.2.1.

Pokud tohle nejde, pak delas nekde chybu. Musi to jit.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Belkin F5D7230-4
PříspěvekNapsal: sob úno 28, 2009 18:03 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Do nastavení routeru se dostanu ale problem je že nejsem schopen nebo někde dělám chybu a nemohu se přes router připojit na net. ani přes kabel ani přes wifi prostě vůbec.fungovalo to a od té doby co jsem resetnul router to nejde.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Belkin F5D7230-4
PříspěvekNapsal: sob úno 28, 2009 18:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Jak jsem psal vyse...
zener píše:
Ano, to jsem potreboval slyset. V Tvem pripade to neni nic sloziteho. Staci spojit modem (D-link) s routerem (Belkin). To provedes klasickym sitovym kabelem, jen si dej pozor pri zapojeni do routeru. Je tam celkem 5 zdirek. Kabel z modemu musis zapojit do zdirky WAN, nikoliv do LAN! To by bylo k fyzickemu zapojeni.

Dalsi veci je nastaveni routeru. Postupuj dle manualu s tim, ze musis nastavit router do rezimu brana (gateway). Nasledne nastavis WAN port. Predpokladam, ze v modemu mas nastaveny DHCP server, tedy automaticke prirazeni IP adresy. Pak v routeru nastavis na WAN port neco jako DHCP Client. A konecne posledni vec - nastaveni wifi. Zde si vyberes nazev vysilane site (SSID) a zabezpeceni (jde i bez nej, ale nedoporucuji). V notebooku bys pak mel videt onu vytvorenou sit a budes mit moznost se k ni pripojit.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group