Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 05:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problém s DDR3 (AM3 P2 720be) - A-Data 1600MHz X-Series
PříspěvekNapsal: pon bře 09, 2009 12:54 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob úno 21, 2009 17:46
Příspěvky: 25
Zdravim, mam tyto pameti - A-Data 2x2GB 1600MHz X-Series a desku: Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P - AMD 790FX
problém je, ze nefunguji tak jak maji ... v post bootu se mi zobrazuje, ze jedou pouze jako 64 bit na 1333mhz CL9 . v CPU-Z a everestu ze jedou normal 128bit dual chanel ... v testech propustnosti se v everestu umistim nekde pod Core I7 tak si myslim, ze v tom dualu jedou ... proc to post boot ukazuje spatne? ...

na frekvenci a casovani ktere mam napsané na obale nejedou (1600mhz 7,7,7-20) ale napadlo me, ze by to mohlo byt napetim ... jediny, co mi ukazuje napeti je everest kterej mi pise ze jedou na 1,6V ... da se mu verit? = zvednu v biosu napeti 0,2V (primo 1,8V tam napsat nejde) + nastavim casovani rucne?

neupecou se mi? ... jsou ve slotech vedle sebe a jsou i takhle hodne horky ...


dekuji


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém s DDR3 (AM3 P2 720be) - A-Data 1600MHz X-Series
PříspěvekNapsal: úte bře 31, 2009 22:20 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Příspěvky: 308
Bydliště: Ostrava
napetim do 2V nic nezkazis, myslim ze hranice je nekde za 2.5V a to uz je moc, nebo 2.8 ted nevim (netusim jak je to u DDR3), tim ze si nastavis rucne casovani taky nic nezkazis, pokud by ti pocitac nechtel najel, vyklepes baterku nebo prehodis jumper, vymazes bios a jeste zase znova :)

nasel jsem na netu, ze pamet zvlada rychlé časování CL7, konkrétně 7-7-7-20 při napájecím napětí v rozmezí 1.75 až 1.85 V.

_________________
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group