Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte lis 20, 2018 16:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PC Mark 05-build-1.2.0-DOWNLOAD + výsledky
PříspěvekNapsal: sob dub 08, 2006 09:53 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Výborný program pro otestování výkonu celého PC. Ve verzi basic editon je volně ke stažení.

stahovat můžete zde:

PCMark05-1.2.0-DOWNLOAD

velikost: 86MB

Pište sem psát svoje výsledky + sestavu. Nezapomínejte, že sestava viz podpis není dobrý nápad, protože se podpis mění.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Naposledy upravil PCMark dne sob bře 10, 2007 21:05, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 08, 2006 16:44 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Pro správnou funkci programu potřebujete mít nainstalovaný

Windows media encoder 9

Kód:
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/cs/9series/encoder/default.aspx

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 11, 2006 21:29 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon led 09, 2006 20:55
Příspěvky: 6
Bydliště: Praha
nedávno jsem si dělal CPU test a měl jsem myslim něco kolem 4300 bodů (Opteron 146@3 GHz) ;-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: vysledek v PCMark 05
PříspěvekNapsal: stř dub 12, 2006 17:27 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
AthlonXP1700+@2700+
1GB Ram
Seagate 120GB / ATA100 / 8MB cache

PCMark05 score: 2640

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vysledek v PCMark 05
PříspěvekNapsal: ned bře 04, 2007 21:07 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
PCMark píše:
AthlonXP1700+@2700+
1GB Ram
Seagate 120GB / ATA100 / 8MB cache

PCMark05 score: 2640


Dobrej nápad, nezaložíme téma o výsledcích v PC Marku 2005 ?? Nechci ale zakládat něco co tu už je, ale hledal jsem a právě jsem nic takového nenašel, tak jestli je to k něčemu, tak dávám podnět. :oops:

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 04, 2007 22:05 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
PC Mark 2005:

CPU - 4510
Memory Score - 4004
Graphics Score - 7631
HDD - 4700

------------------------------

AMD Athlon64 X2 Dual Core 4200+ Processor Energy Efficient 65W socket AM2 Windsor
2x 1024MB Kingston 533MHz DDRII Dual channel
Asus GeForce™ EN7950GT 512MB DDR3 570/1400MHz PCI-E
Western Digital Caviar 3200KS 320GB SATA/300 16MB cache


Vše na základních taktech !!

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 07, 2007 17:21 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Takže celkově: 3108 bodů

Sestava:

Deska: ASUS A8R-MVP (s. 939)
CPU: AMD Athlon64 3000+ @ 2205 Mhz
Grafika: MSI Radeon RX1300 Pro
HDD: Seagate 7200.9 200GB SATA
Paměti: 2x 512 MB "Blitz" DDR400 Dual-channel @ Command Rate 1T

;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 10, 2007 20:47 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 31, 2006 16:17
Příspěvky: 148
Bydliště: Děčín
Celkově 6390
Sestava viz podpis, nepřetaktované.

edit:
Po vypnutí skypu a icq: 6593

_________________
C2D E6550@2,8Ghz, ASUS P5K-E, ZOTAC 8800GTS 512MB, 4x1024MB A-Data 800MHz, WD 500GB, Seagate 500GB, Corsair 520W, Windows Vista 64bit, Acer AL2723W - 27" -SPVA


Naposledy upravil Albert dne sob bře 10, 2007 21:01, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 10, 2007 20:54 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Hlapci a chlapy, prosím rozepište to na CPU, RAM, HDD a grafiku, pls. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 10, 2007 20:56 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Jackal píše:
Hlapci a chlapy, prosím rozepište to na CPU, RAM, HDD a grafiku, pls. ;)

Nojo ale vono to nejde... to tam musíš narvat nějaký serial. A já jsem si dal ted měsíc bez warezu :)

lll: Nainstaluj to znova bez serialu a napiš kolik ti to vyplivlo za číslo (celkově) ;)

//edit Mark: promaz postů v kterých nebyl výsledek testu (pro větší přehlednost)
// xmickey: Dík =)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob bře 24, 2007 00:18 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 20, 2007 00:05
Příspěvky: 119
Tak snad jsem to už konečně spustil správně;)

CPU 5341
Memory 4740
Grafika N/A
(chce to po mně WMP 10 a na to mu... nebudu to furt předělávat dokola!)
HDD 5474

Ono tam bylo ještě spousta jinejch čísel, ale tyhle vypadaly, že jsou ty konečný výsledky;)

_________________
NEW
AMD Athlon 64 X2 6400+, ASUS M2N-Sli Deluxe, Geil DDR2 2x1GB CL5, Sapphire Radeon HD2600XT, Creative SB Audigy 2 ZS, DVD-RW ASUS1604P, CD-RW LG CGE-8525B
WD3200AAKS 320GB, WD5000AAKS 500GB, 2xWD10EACS 1000GB, WD10EADS 1000GB
in Antec 300
with Fortron BlueStorm II 500W
cooling by Noctua NH-U12F & 2xNoctua NF-S12-1200
(waiting for LG GGW-H20L)

OLD
AMD Athlon 5200+, ASUS M2N-Sli Deluxe, A-DATA DDR2 2x1GB CL5, Sapphire Radeon X1650Pro, Seagate 7200.10 320GB
in Thermaltake VD2000BNS
with Fortron BlueStorm II 400W
cooling by AC Alpine64 & 2xNoctua NF-S12-1200


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 25, 2007 16:45 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Příspěvky: 308
Bydliště: Ostrava
tak mi to vyhodilo..

CPU: 4826
Memory: 4361
Grafika: 6539
HDD: 5623

muj broucek: :oops:

Athlon X2 64 3800+ EE (2x2.4Ghz)
ASUS M2N-E (s.AM2)
Kingston DDR2 2x512MB 800MHz cl4
Asus x1950Pro 256MB
WD Caviar 3.5" SATAII/300 250GB (16MB cache)

_________________
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 21, 2007 07:22 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
PC Mark 2005

CPU - 4964

Memory Score - 4565

Graphics Score - 9516


AMD Athlon64 X2 Dual Core 4200+@4600+ Processor Energy Efficient 65W socket AM2 Windsor, 2x 1024MB Kingmax 800MHz DDRII Dual channel (4-4-4-12 2T), Asus GeForce™ 8800GTS 640MB, Asus M2N-E nForce 570 Ultra - Lifestyle, Western Digital Caviar 3200KS 320GB SATA/300 16MB cache, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Gamer, LG GSA-H12N 2x, Benq 19" T905, Logitech Cordless Desktop LX 700, Logitech X-230, Enermax Liberty 500W SLI

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Naposledy upravil Jackal dne pon kvě 07, 2007 12:28, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 22, 2007 18:59 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
5834 PCMarks

CPU Test Suite 4999 /po OC 5736

Memory Test Suite 4366 / po OC 4870

Graphics Test Suite 6080 / po OC 6690

HDD Test Suite 5934 / po OC 5950

EDIT: CPU@2.8GHz, VGA viz podpis a výsledek je 6493 PCMarků...

EDIT2: S 1900GT@560/846

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Naposledy upravil Awast dne ned říj 21, 2007 15:59, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 29, 2007 11:03 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob dub 28, 2007 16:56
Příspěvky: 5
PC Mark 5853
CPU 7583
MEM 6285
GR 2956
HDD 5254


C2D E 6300 1,86@ 3,01,MB P965 -DS4,RAM DDR2 GEIL 2x512 860 mhz CL 4-4-4-12,HDD 2x WD KS 2500+ GK X 1300 pro ale ta jen tak propagačně protože nehraju hry


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 29, 2007 11:32 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned dub 29, 2007 11:24
Příspěvky: 2
Deska: ASUS Commando Bus Speed 400MHz
Procesor: Intel C2D 6320 @ 1,86GHz @ 2,8GHz
Paměť: 2x 1GB 800MHz Corsair XMS2
Grafika: ASUS GeForce 7900 GS TOP @ core 600MHz @ mem 800MHz
HDD: WD RE 2500YS


PCMark score: 7335
CPU score: 7149
Memory score: 6490
Graphics score: 8340
HDD score: 5144


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re
PříspěvekNapsal: stř kvě 02, 2007 18:42 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: stř kvě 02, 2007 14:39
Příspěvky: 102
Bydliště: Hradec Králové
CPU:
A64 X2 3600+ EE (2.0Ghz@2.4Ghz)
CPU test Suite: 4435

RAM:
2 x 512 MB Kingmax 667Mhz@800Mhz 5.0-5-5-15
RAM test Suite: 3845

zbytek sem netestoval :)

_________________
AMD Athlon 64 7750 2.7GHz + AC Freezer 64 rev.2 - 4GB DDR2 1066MHz A-DATA EE,Gigabyte MA74-GM - WD3200AAJS 320GB - Samsung Spinpoint F3 500GB - ASUS EAH5770/DI2/512MB DDR5 - Seasonic 400W T3,Genius HomeTheater 5050

Po dvou letech opět pořádná mašinka :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 06, 2007 15:14 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 31, 2006 16:17
Příspěvky: 148
Bydliště: Děčín
Sestava viz podpis.
Po přetaktování na 3Ghz.
7477 bodů

_________________
C2D E6550@2,8Ghz, ASUS P5K-E, ZOTAC 8800GTS 512MB, 4x1024MB A-Data 800MHz, WD 500GB, Seagate 500GB, Corsair 520W, Windows Vista 64bit, Acer AL2723W - 27" -SPVA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 07, 2007 12:43 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Sakra, co máte jinak, že vám projde test HDD a máte body. Někdy po nových instalacích oken, mi test HDD projde a mám za něj body, ale pak jak instaluju ostatní programy, tak test HDD se taky udělá, ale nedá mi body, mám tam jen N/A, proto nemám ani výslednej test PC Marku. Jsem z toho :? :? :?

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 28, 2007 16:05 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
sestava a takty viz podpis
8514bodiku
cpu: 8132
memory: 6502
graphics: 12516
hdd: 6326

_________________
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group