Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 20, 2017 06:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: čtv dub 09, 2009 21:01 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv dub 09, 2009 20:56
Příspěvky: 4
Ahoj mám takový problém. udělal jsem www stránky v publischeru 2003 a v IE8 se mi nezobrazují korektně. V mozille a ve starším IE je to v pohodě.Nevíte někdo co by se s tím dalo dělat.Díky moc. Stránky jsou tady http://metalplast.sweb.cz/yannick.htm


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: pát dub 10, 2009 10:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Nevím IE8 nepoužívám, takže ti nemůžu říct nic jak bych to řešil, možná jen asi sehnat si publishera 2008 edici. Jinak měl bys něco udělat s tima stránkama. To že má hlavní stránka skoro 4MB je strašný, tady na chalupě mám pomalejší net a čekal sem minutu než se mi načetli. Jinak ostatní s půl megem taky neni nic moc.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: pát dub 10, 2009 12:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
opravdu se v IE8 nezobrazují správně (moc se tomu ale nedivím, při pohledu jaké hrůzy Publisher generuje). Ovšem na to, že se jedná o firemní prezentaci jsou ty stránky slabé. Doporučil bych si je nechat u někoho profesionálně vytvořit i s SEO optimalizací (vyplatí se to ;) )

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: pát dub 10, 2009 12:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Camazoo: Tak tak, moje slova :)

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: pát dub 10, 2009 12:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
otřesné
Obrázek

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: pát dub 10, 2009 17:31 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv dub 09, 2009 20:56
Příspěvky: 4
jak bych mohl zmenšit ty htm soubory,když tam mám ty obrázky.díky. jsou to moje první webovky tak jsou nic moc.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: pát dub 10, 2009 17:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Stranky naklikane v Puslisheru se nedaji nazyvat webovou strankou. Pokud to myslis aspon trochu vazne, zkus se naucit aspon HTML a CSS. To jsou zakladni technologie pro tvorbu webovych stranek. Krasny navod a vse potrebne naleznes na www.jakpsatweb.cz

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: sob dub 11, 2009 15:48 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
deleted


Naposledy upravil pc manik dne pon pro 13, 2010 18:39, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: sob dub 11, 2009 18:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
JonyCompy: IE 8 je dobrý prohlížeč, to že ti tam nejede flash je tvoje chyba, takže bych se do (ne)doporučování moc nepouštěl :D
edit: tak jsem si jenom říkal, jaktože ten kód zabírá 4MB- to musí být nějaká chyba. Po otevření to se mnou málem seklo..desetitisíce řádků, to nelze navzat kódem ani v žertu.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: ned dub 12, 2009 15:00 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
deleted


Naposledy upravil pc manik dne pon pro 13, 2010 18:39, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: ned dub 12, 2009 16:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
JonyCompy: Jenze my se tu nebavime o tom, co komu vyhovuje. Pokud Ti neco vyhovuje, jsi na to zvykly. A neni moc problem se na neco jineho preucit. Camazoo ma na mysli kvalitni prohlizec co se tyka dodrzovani standardu, bezpecnosti atd.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: pon dub 13, 2009 07:02 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv dub 09, 2009 20:56
Příspěvky: 4
stánky mají jenom 100kb to co jsem tam měl před tím, tak byla publikace nepřevedená na web ale jenom uložená v htm. ted už to lítá jako das. Ale stejně to pořád nejede v IE8. :cry:

vypadá to že se nezobrazují jenom tlačítkové lišty. No ale to je pro stránky důležité ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: pon dub 13, 2009 12:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Neber si to nijak osobne, ale... S timhle Ti asi nikdo neporadi. Ten kod, co generuje Publisher, je zbesilost, prisernost, zkratka katastrofa.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: pon dub 13, 2009 17:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Když dám na tvojich stránkách proveřit zdrojoví kód tak mi opera najde "jen" skoro 400 chyb a jeden warning.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: úte dub 14, 2009 12:18 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
Sedlo píše:
Když dám na tvojich stránkách proveřit zdrojoví kód tak mi opera najde "jen" skoro 400 chyb a jeden warning.


validator -> 392 Errors, 1 warning :smt046 :bomb: :skul:
Obrázek

haahha no a ten zdrojak :-D hahahah.. sem se malem poblil :lool: :smt046

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: sob dub 18, 2009 19:07 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv dub 09, 2009 20:56
Příspěvky: 4
tak jsem na to přišel. ty tlačítkové lišty se musí rozdělit na samostatné tlačítka. Předtím to byl celek. a s tím si IE8 neporadil.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: špatné zobrazování www stránek v IE 8
PříspěvekNapsal: ned dub 19, 2009 00:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
luk028: Je sice dobre, ze jsi prisel na chybu. Presto bych Ti ale porad silne doporucoval nejake profi reseni. Tohle je vazne katastrofa.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group