Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte pro 11, 2018 03:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Úspěšné přetaktováni proceru Intel C2D 2.8GHz
PříspěvekNapsal: pon kvě 25, 2009 17:55 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv úno 19, 2009 18:47
Příspěvky: 58
tááákk koupil jsem chlazení ASUS TRITON 70 a CPU přetaktoval na 3.8GHz z default taktu 2.8GHz což neni zlý :D .. jinak FBS je kolem 365 a multiplier jsem nechal asi na 10,5x .. teploty v klidu jsou kolem 34°C a v zateži max. 58°C coz ujde si myslim ... srry prostě vám to musim oznámit , že se mi to povedlo :)

_________________
Motherboard:Asus P5QL-E ;CPU :Intel Core 2 Duo E7400 , 2.8GHz@3.8GHz,1066FSB,3MB Cache , LGA775 , 45nm , BOX ; RAM : Kingston 3GB 400MHz :-( ; VGA : NVIDIA GeForce 9600 GT 512Mb ; OS : Windows Vista Home Premium SP1 32-bit ; Monitor :Samsung 22" televize/monitor ; Repro : Hifi věž JVC :D
Call of Duty 4 MP Player


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Úspěšné přetaktováni proceru Intel C2D 2.8GHz
PříspěvekNapsal: pát črc 17, 2009 11:20 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř črc 15, 2009 09:57
Příspěvky: 15
To mas dobre, me se zase kdysi povedlo taktovat celeron 2.4GHz na 3.1GHz stabilne s boxovanym:-) a furt ho mam doma chlapaka :-)

jo a ted jsem si vzpomnel ze jsem k tomu mel i Ati X1650 PRO, ktera mela (tehda) nevyuzitelnou pamet 512 Mb a rozjel jsem vse na max :-) a dobre se taktovala vim ze jsem mel taky boxak na grafe (byla to origi ati sapphire; snad nemelu blbost) a tam sjem ji taktoval asi o 60 MHz na jadre a pameti nechtely, bylo pak nestabilni, ale dal se s timhle kompletem a 1024 Mb 366MHz ramkou hrat plyne Crysis, sice kdyz bylo nekde vic nepratel tak to ,,trosku delalo bordel, ale vetsinou uplne plynule, samozrejme na minimum, ale nechal jsem tam sve obvykle 1280x1024 a fps chvilima i do 30 slo :-), ale obvykle tak 20-25

_________________
AMD Athlon 64 X2 (brisbane) 3.1@3248.2 MHz
2Gb DDR2 (6-6-6-18) 800MHz
Asus HD 4850 @701/1050
Asus M2N68-VM
Seasonic 500W (s aktivnim PFC filtrem a učiností 80+)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Úspěšné přetaktováni proceru Intel C2D 2.8GHz
PříspěvekNapsal: stř srp 26, 2009 08:19 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte srp 25, 2009 09:32
Příspěvky: 7
Bydliště: Voděrady 45
Potřebuji pomoc. Mám Intel Celeron 2400 Mhz Socket 478 a podařilo se mi ho přetaktovat zvýšením fbs na 2712 Mhz. Ze všemožných diskusí co jsem prošel vím že by měl jít alespoň na tři.
Jakmile zvýším fbs ještě o jeden Mhz tak nenaběhne systém. Teď mám fbs na 113 (z původních 100) a jde to při zátěžovým testu maximálně na 48 stupňů. Jak to mám dohnat ještě výš? Předem díky za radu.
Deska: SAPPHIRE 845PEAS4-296PE
OS: Windows XP Professional

_________________
MB: SAPPHIRE 845PEAS4-296PE
HDD: 40GB Seagate
HDD2: 160GB Seagate
HDD3: 80GB Maxtor
CPU: Intel Celeron 2,4@3,1Ghz
GK: Ati Radeon 9600 SERIES 128 MB Jádro: 324@484Mhz, Paměť: 203@279Mhz
RAM: 2x 1GB DDR 266MHz PC2100 KINGSTON


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Úspěšné přetaktováni proceru Intel C2D 2.8GHz
PříspěvekNapsal: stř srp 26, 2009 09:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
jak máš nastavené VCore ? dávej taky pozor na paměti, musíš je děličkou udržovat na rozumné frekvenci.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Úspěšné přetaktováni proceru Intel C2D 2.8GHz
PříspěvekNapsal: stř srp 26, 2009 19:22 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte srp 25, 2009 09:32
Příspěvky: 7
Bydliště: Voděrady 45
VCore je napětí jádra? Jestli jo tak podle programu HWInfo je to 1.63V. Paměti jsou na tom tak že 1. má 166Mhz a 2. 200Mhz.
Jinak jsem si s nastavením pamětí trochu pohrál a získal jsem z toho stabilní 3.09Ghz.
Bohužel v biosu jsem nikde nenašel položku pro změnu napětí jádra takže nevím jestli to jde.
Teplota po přetaktování ani při dvouhodinové 100% zátěži nepřekročí 60 stupňů. Za to děkuji 5 větrákům. 2 z nich jsou na procesoru. Mám možnost dostat se s frekvencí ještě výš?

_________________
MB: SAPPHIRE 845PEAS4-296PE
HDD: 40GB Seagate
HDD2: 160GB Seagate
HDD3: 80GB Maxtor
CPU: Intel Celeron 2,4@3,1Ghz
GK: Ati Radeon 9600 SERIES 128 MB Jádro: 324@484Mhz, Paměť: 203@279Mhz
RAM: 2x 1GB DDR 266MHz PC2100 KINGSTON


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group