Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv zář 21, 2017 18:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: opera a alfacomp.cz
PříspěvekNapsal: pát čer 19, 2009 09:16 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 31, 2006 16:29
Příspěvky: 295
zhruba od 12.6.09 mi nefunguje operace s kosikem - je tam stale stejne zbozi,at delam co delam
zkusil jsem procistit cookies ,historii a cache =nic nezabira
v IE8 a FF funguje

mate nekdo stejny problem?

OPERA 9.64
WIN XP PRO 32bit

_________________
CHIEFTEC WH-02B-B-OP/Seasonic S12-430W/Gigabyte MA790X-UD3P/Phenom II X4 810+NOCTUA NH-U12F/GEIL 4x2GB DDR2 800 CL4/ 500GB F3+Himuro,1TB F2+SILENTMAXX/PowerColor 4650 silent/Fujitsu 26" SL3260W/LG H10N/ASUS 4012A/WIN7 PRO 64bit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: opera a alfacomp.cz
PříspěvekNapsal: pát čer 19, 2009 10:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Zkousel jsem to ted v Opere 9.64 na Windows 7 Ultimate a funguje bez problemu. Operu mam v naprosto defaultnim nastaveni - zadne zmeny nastaveni, zadne pluginy, nic.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: opera a alfacomp.cz
PříspěvekNapsal: pát čer 19, 2009 12:33 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 31, 2006 16:29
Příspěvky: 295
pomohlo az rucni smazani cookies4.dat ze slozky
C:\Documents and Settings\JANNOVÁK\Data aplikací\Opera\Opera\profile

_________________
CHIEFTEC WH-02B-B-OP/Seasonic S12-430W/Gigabyte MA790X-UD3P/Phenom II X4 810+NOCTUA NH-U12F/GEIL 4x2GB DDR2 800 CL4/ 500GB F3+Himuro,1TB F2+SILENTMAXX/PowerColor 4650 silent/Fujitsu 26" SL3260W/LG H10N/ASUS 4012A/WIN7 PRO 64bit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group