Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát pro 14, 2018 10:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: čtv črc 02, 2009 09:56 
Dobrý den, koupila jsem si hru Kobra 11 od ABC, ale při spuštění mi to píše nějakou chybovou hlášku o Direct 3D device a hra nejde spustit. Počítač je cca půl roku starý a jiná hra od ABC kupovaná cca před týdnem funguje. Potřebovala bych poradit, jaký ovladač případně stáhnout, aby to šlo spustit. Děkuji


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: čtv črc 02, 2009 13:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
Jakou máte grafickou kartu a operační systém ?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: čtv črc 02, 2009 14:45 
grafiku nevim,ale systém máme Visty


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: čtv črc 02, 2009 15:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
zjistit model grafiky, buď přes správce zařízení, nebo přes program Everest

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: pát črc 03, 2009 09:01 
tak grafika je na desce INTEL 82945G GRAPHICS CONTROLLER 0


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: pát srp 28, 2009 14:40 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Mám úplně stejný problém... u jiných CD mi to nedělá...Could not create Direct3D device...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: pát srp 28, 2009 19:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
tvoje grafika nepodporuje hrou požadovanou verzi Directu (pixel shadery), nebo nemáš nainstalované nejnovější ovladače, či verzi Directu..ale spíš bych to viděl na HW omezení karty.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: úte kvě 25, 2010 13:36 
hele nemislíte že ten direct 3d musí podporovat 3d grafická karta taky mám cédo s hrou kobra 11 a taky mi to píše ten chybný udaj nemislíte že by to šlo s grafickou kartou ati radeon 9600?? tady mi píšou minimální požadavky windows 2000 xp vista procesor athlon xp nebo pentium iv 1.8 ghz. operační pamět 256mb ram.grafická karta 128 mb 3d karta s nákou hvězdou na konci.zvuková karta directX 9.0 kompatibilní.místo na disku 1.3gb.příslušenství dvd-rom myš klávesnice.directX 9.0 c.podporované chipsety radeon 9600 geforce 6600 a lepší


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: stř kvě 26, 2010 05:42 
dobrý den myslím že ta chybná hláška je k ničemu protože minimální požadavek je directX 9.0 c a ty podporované chipsety radeon 9600 a geforce 6600 a lepší znamenají že tyto grafické karty podporují ten directX 9.0 c prosím poradte mi jak to mám spustit.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: čtv čer 03, 2010 14:22 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
nema nekdo direct 3D pošlite na cede1@centrum.cz dekuju


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: ned čer 06, 2010 12:13 
ahoj jakou máš grafiku podívej se do návodu na tvuj počítač třeba tam bude jestli podporuje ovladač direct3d nebo na internetu se podívej na náký karty a hlavně na ovladáče které podporují!!! hele myslíš že direct 3d podporuje karta ati radeon 9600 256 mb jestli ne zeptej se někoho a potom to napiš!!!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: čtv čer 10, 2010 15:53 
prosím jestli máte direct 3d pošlite na adresu zdenca1999@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: pát čer 18, 2010 19:04 
Tet sem si kupil kobru 11 a nejede mi pisemito cold not create direct3D device!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: čtv črc 15, 2010 06:11 
mě taky nejde hra harry potter a tajemná komnata je to starší hra a chce to po mě Direct3D co s tim.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: pon říj 25, 2010 20:09 
jestli nekdo mate direct 3d tak mi ho prosim poslete na adresu 54hojo@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: stř pro 22, 2010 09:22 
Me taky nejdu zapnout hry a pise mi to direct3d,ale mam windows 7 po3lete mi ho na email petrdolejsi12@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: stř pro 22, 2010 09:23 
Me taky nejdu zapnout hry a pise mi to direct3d,ale mam windows 7 po3lete mi ho na email petrdolejsi12@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: stř pro 22, 2010 09:23 
Me taky nejdu zapnout hry a pise mi to direct3d,ale mam windows 7 po3lete mi ho na email petrdolejsi12@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: ned úno 13, 2011 12:27 
Ja si koupil hru Kobru 11 Nitro a piše mi to chybu direct 3D Device Nevite kde bych stahnul ovladaš nebo tak něco grafickou kartu mam redeon 9250 128b procesor 1.35 ghz Diky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Direct 3D device
PříspěvekNapsal: ned úno 13, 2011 14:29 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
napiste presne zneni chybove hlasky at se muzeme hnout z mista... narikani typu: hazi to nejakou hlasku o 3D a nejde to je k ho*nu

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group