Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 20, 2017 06:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problem s propojenim pc a tv
PříspěvekNapsal: pon črc 20, 2009 07:57 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned kvě 03, 2009 12:46
Příspěvky: 10
Zdravim,
chci si propojit comp s televizi, ale po zapojeni kablu je obraz cernobily (na Nvidii 7300 GT)...kdyz jsem tam zkusil dat druhy comp (s Nvidii 6200) tak jely barvy normlane...nevi nekdo co s tim?

oprava...po zapojeni pocitace s Nvidii 6200 je obrazovka barevna jenom chvili pri nacitani windowsu...pak blik a je to cernobile. zkousel jsem to s timhle compem cca pres dvema mesici, a barvy byly normalni, tak netusim co muze byt za problem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem s propojenim pc a tv
PříspěvekNapsal: úte črc 21, 2009 08:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
to vypadá na problém ovladačů

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem s propojenim pc a tv
PříspěvekNapsal: stř črc 22, 2009 08:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno
To není problém ovladačů. Tohle se tu myslím už někde řešilo, hledej.
Jinak si matně vzpomínám, že to bylo v nastavení gafiky nvidia v tom jejich menu. Musíš si s tím pohrát, ale jde to.

_________________
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem s propojenim pc a tv
PříspěvekNapsal: ned črc 26, 2009 15:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Tohle je velmi caste tema. A jeho reseni je hodne individualni. Ono totiz existuje vice SCARTu, resp. jeho typu. A jedny jsou barevne, druhe ne atd. Zatim 100% vysledek jsem dosahl s upravenym konvertorem SCART --> cinch + S-video.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem s propojenim pc a tv
PříspěvekNapsal: ned črc 26, 2009 18:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
Citace:
To není problém ovladačů. Tohle se tu myslím už někde řešilo, hledej.
Jinak si matně vzpomínám, že to bylo v nastavení gafiky nvidia v tom jejich menu. Musíš si s tím pohrát, ale jde to.

Nechápu. První napíšeš, že to není problém ovladačů a vzápětí napíšeš, že to je vlastně v nastavení driverů :)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem s propojenim pc a tv
PříspěvekNapsal: úte srp 04, 2009 13:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno
Píšu to, protože beru problém ovladaču tak, že když jsou třeba špatný.
Nastavení je jiná věc.

_________________
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group