Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 25, 2017 16:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Muzu dat do crossfire k jedné 4850 jednu 4850 x2?
PříspěvekNapsal: ned črc 26, 2009 18:50 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř črc 15, 2009 09:57
Příspěvky: 15
Muzu dat do crossfire k jedné 4850 jednu 4850 x2? Otazka je samozrejme jestli to bude funkcni, zdroj mam 500 W s ucinnosti nad 80% takze klid.

Modelova rada je to stejna, takze by to bylo zrhuba jak tri-crossfire. Vim ze muzu dat k me 4850 treba 4870 bez problemu, ale tak s timhle nevim na 100%

_________________
AMD Athlon 64 X2 (brisbane) 3.1@3248.2 MHz
2Gb DDR2 (6-6-6-18) 800MHz
Asus HD 4850 @701/1050
Asus M2N68-VM
Seasonic 500W (s aktivnim PFC filtrem a učiností 80+)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Muzu dat do crossfire k jedné 4850 jednu 4850 x2?
PříspěvekNapsal: ned črc 26, 2009 19:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
ano, ale pokud používáš windows XP, tak to je stejně k ničemu..protože víc jak 2 GPU nepodporují ;)
záleží taky pokud máš 4850 v 512MB verzi, tak 4850x2 bude využívat taky 512MB
další bude asi problém procesoru, dvoujádro bude ty 3 GPU asi dost brzdit..

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Muzu dat do crossfire k jedné 4850 jednu 4850 x2?
PříspěvekNapsal: ned črc 26, 2009 19:27 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř črc 15, 2009 09:57
Příspěvky: 15
Jaj mam i Windows 7 (vistu nechci ani za Phenom x4 II 955 :-D), ale zas na tom zas budou hry delat bordel z jineho duvodu :'(

No a kdyz zapojim tu 4850 x2 do prvniho slotu tak to bude tp same ze? :D :lool:, napadlo me pak ze tak snadno to neo*ebu

_________________
AMD Athlon 64 X2 (brisbane) 3.1@3248.2 MHz
2Gb DDR2 (6-6-6-18) 800MHz
Asus HD 4850 @701/1050
Asus M2N68-VM
Seasonic 500W (s aktivnim PFC filtrem a učiností 80+)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group