Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte črc 17, 2018 18:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: ned srp 02, 2009 11:59 
Ahoj mám ATI RAdeon 9200 a chci se zeptat jestli nejde ta grafika nějak vylepšit.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: ned srp 02, 2009 16:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
můžes si tam nalepit nějakou pěknou nálepku. Jinak co se týče výkonu, tak je to naprostá vykopávka..takže ne ;) ..i když si na tom něco staršího ještě zahraješ (před dvěma lety jsem měl 9250)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: ned srp 02, 2009 20:02 
A nešla by to do toho přidat nějaká pamět,nebo co já vím já tomu nerozůmím.
Nebo nezbavuej se někdo třeba i jen o něco lepší grafiky?Nemám peníze,ale lepší než kdyby jste jí vyhodily.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: pon srp 03, 2009 00:00 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Můžeš tu grafiku maximálně trochu přetaktovat, ale nepřinese ti to moc výkonu navíc. Nové hry si s tím tak jako tak stejně nezahraješ.
Paměť do toho přidat nejde a i kdyby to šlo, stejně by to nepomohlo.
Jediné řešení je kompletně nový PC...

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: pon srp 03, 2009 08:01 
Přetaktovat asi fakt ne,protože už tak dooost peče.No nový pc bych bral to jo.Mně by stačilo,kdyby měla alespon těch 256mb.To je dnešní minimum pro hry.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: pon srp 03, 2009 08:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
víc paměti by stejně nepomohlo..karta je to už opravdu slabá, navíc podporuje pouze DX8.1, takže na novější hry můžeš stejně zapomenout. Neznám zbytek tvoji konfigurace, ale soudě podle grafiky to už bude taky starší kousek..takže reálně bych uvažoval pouze o novém PC

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: pon srp 03, 2009 12:36 
Cože?Ona podporuje jen DirectX 8.1?A proč jsem tam nainstaloval directX9?JInak mám AMD Athlon XP 2500+,1250MB RAM,Ati RAdeon 9200


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: pon srp 03, 2009 15:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
to neřeš, kayždý DirectX v sobě obsahuje i starší verze
..jinak zbytek PC zase není taková hrůza. Neradil bych ti do toho investovat, ale pokud bys opravdu neměl v plánu v nejbližší době nákup nového PC, tak něco jako bazarová 6600GT by šlo (záleží ještě jakou máš desku, ale AGP8x by měla zvládnout). Potom to můžeš všechno prodat a koupit nový :)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: pon srp 03, 2009 18:53 
Moje základní deska je:KT4V MS-6712(v.1.X)ATX Mainboard
V knížce o tý desce je že je AGP 8X supports
Takže by asi podporovat měla.Tak,kdyby jste mi nějaký slušný a halvně levný grafiky navrhly prosím.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: stř srp 05, 2009 14:59 
HAlo.
Jaký grafárny mi teda můžete doporučit?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: stř srp 05, 2009 15:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
no jak jsem psal, něco jako N6600GT nebo x1650

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: stř srp 05, 2009 19:47 
Mno ta
http://www.marashop.cz/katalog/pocitace ... -out-dvi-i
Vypadá dost dobře a těch 512mb by mohlo spustit i GTA IV.nebo ne?Ale to by asi zase sral procesor.Ale je drahá.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: stř srp 05, 2009 20:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
spíš něco bazarového, víc jak 500Kč bych do toho nedával. Na nové hry můžeš v rozumných detailech stejně zapomenout. Upgrade GK ber fakt jako takovou nouzovku, sice něco spustíš, ale nebude to to pravé. Radši zapřemýšlej o novém PC.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: čtv srp 06, 2009 09:57 
Jako jestli myslíš,že mi jde o detaily to ne.V tomhle jsem dost schovívavej.Klidně minimum detailů a tak,ale hlavně to musí bejt co nejplynulejší.A myslíš teda že by se dalo o tom gta IV. uvažovat?Nebo to zase podělá procesor?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: čtv srp 06, 2009 10:09 
A když je někde napsáno pci-e 16x co to znamená?Nebo já si mám vybírat kartu kde je agp?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: čtv srp 06, 2009 10:53 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 14, 2007 21:48
Příspěvky: 98
Bydliště: Boskovice
Anonymous píše:
Jako jestli myslíš,že mi jde o detaily to ne.V tomhle jsem dost schovívavej.Klidně minimum detailů a tak,ale hlavně to musí bejt co nejplynulejší.A myslíš teda že by se dalo o tom gta IV. uvažovat?Nebo to zase podělá procesor?



Takže prvně tvoje otázka … ano musíš se dívat na karty co sou AGP (označení AGP a PCI E je označení sběrnice do které s karta dává pokud slot deska nemá kartu tam prostě nedáš

asi takhle GTA 4 je jedna jeden z největších žroutu výkonu současnosti díky tomu že některé efekty hry přepočítává procesor a né grafika proto si na jednojádrovém procesoru tuhle hru plynule ani s tou nejlepší grafikou nezahraješ je to jak prohlížení fotek z dovolené (už sem to tu někde psal) s grafikou je to trochu jinak než si Asi představuješ nezáleží jen na velikosti pamětí ale na spostě jinejch věcí nejvíce na výkonu GPU pak na druhu pamětí a potažmo jejich rychlosti velikosti sběrnice a dále ale k tématu i s grafickou kartou co doporučoval Camazoo (ATI X1650 či N6600GT) a také podle zbytku sestavy odhaduji že nebudeš mít 24lcdčko ale spíš nějakou tu starší 19ku nejspíš CRT takže výkon počítače bude končit někde u Call of duty 4 na střední detaily v koukatelném rozlišení první crysis při dobré vůli plynule nekděkde hodně na minimum detailů Test Drive Unlimited při dobré konstelaci hvězd někde také na minimu na x1650 možná ani to ne od ati bych volil spíš HD2600 v nějakém bazaru se dá splašit za hodně solidní LOVE a myslím že to bude lepší voba nárust výkonu určitě poznáš ale každopádně nebude to určitě to co si představuješ pak tu je ještě možnost sehnat bazarově nějaký lepší procík ale tak jak tak se to podle mě nevyplatí do toho příliš investovat ale zase na druhou de o to co si jsi v současné době zatím zahrál a co by si si mohl zahrát po upgrade grafiky (nevím protože výkon ATI 9200 nezná)
:(

_________________
AMD Athlon 64 X2 5000+Black Edition@ 2,9GHz,ASUS M2N4-SLI,4GB DDRII 800MHz A-Data,Sapphire radeon 3870 512MB ram DDR3

Láska je pouhý trik kterým se tvá DNA snaží zkopírovat !!!

Je hezké vidět hrát si děti na trávě do té doby než tu trávu začnou kouřit .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: čtv srp 06, 2009 13:40 
Děkuji za odpověd.Mám 15" CRT a LCD není a nebude.Takže když to nezvládne to gta IV. tak zvládlo by mi to Test Drive Unlimited?To těd totiž ani nespustím.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: čtv srp 06, 2009 15:32 
Nemůžu sehnat tu HD2600 do AGP.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: čtv srp 06, 2009 16:12 
Ještě mně napadla takovávěc a to jestli nevadí,že mám 350w zdroj a už těd se mi zdá,že mele z posledního.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI Radeon 9200
PříspěvekNapsal: čtv srp 06, 2009 21:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
záleží na značcce zdroje.
vlkodlak: jasně že se dají sehnat lepší grafiky do AGP, ale zase je zbytečné aby do toho vrážel tolik peněz. Upgrade grafiky je prostě nouzové řešení.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group