Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned zář 24, 2017 16:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problém s Ram DIMM Zeppelin DDR2, 2GB, 800MHz, KIT (2x1GB),
PříspěvekNapsal: sob srp 08, 2009 02:46 
Zdravím mám takový problém s pc.Kupoval jsem si nové komponenty mám tím na mysli základovku s cpu a ram a casem i novej zdroj.Vse jsem sestavil a zapojil jak má být a po pár dnech asi tak po 14ti mi začal pc davat beep error.Pc se ani nespustilo to jsem tam mel jeste stary zdroj 280w koupil jsem si nedavno 700w zdroj a prestalo to hazet errory.Ale dnes chci zapnout pc a je to tu zas.Myslel jsem si že to dělá kvuli staremu zdroji pač mám AMDx 2 označení 5600+ frekvence jádra 2.91GHZ grafika pasivni GF7300GS ale zase to pípá a mám 700W zdroj.Dnes jsem si všiml že mi ubývá hodnota Ram v pc místo 2GB tam mám jen 1,75GB.Ví někdo o co jde a co se může dít s tou ramkou asi to pujdu reklamovat pc mám mesic a pul.Jinak jsem se dival na podporované ramky a tato tam vubec nebyla možná to taky má určitý vliv.Každopadně předem děkuji za vaše rady a názory.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém s Ram DIMM Zeppelin DDR2, 2GB, 800MHz, KIT (2x1GB),
PříspěvekNapsal: sob srp 08, 2009 04:32 
Offline
Čestný člen

Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Příspěvky: 258
Bydliště: Praha
Jeden z modulů paměti má vadu. Může to být i vada zásuvky. Zkuste moduly přesadit a pak také použít postupně jeden z nich.
Paměti lze otestovat třeba utilitou Memtest.

_________________
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém s Ram DIMM Zeppelin DDR2, 2GB, 800MHz, KIT (2x1GB),
PříspěvekNapsal: pon srp 10, 2009 14:00 
No zkusil jsem program MEMTEST86+ pro dvoujádrové procesory a v ramkách to chybu nenašlo ale když jsem dal i pamet celeho biosu bylo tam vic než 2400 chyb!!!!Takže je asi špatná deska nebo co já vím.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group