Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 05:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nebyla nalezena bezdratova sit
PříspěvekNapsal: stř srp 19, 2009 12:37 
dobry den mam (pro me vetsi) problem
notebook nekodokaze najit bezdratovou sit (v dosahu nebyly nalezeny zadne bezdratove site)
pritom pise ze toto zarizeni pracuje spravne -(broadcom 802.11g)
1.nejdrive jsem zkousel odinstalovat stary ovladace a nainstalovat ovladace od vyrobce - nepomohlo
2. zformatoval disk a nainstaloval znovu windows ( xp ) a ovladace - taky nepomohlo
vypnuti brany firewall taky nepomhlo
(routr pracuje spravne mobil bezdratovou sit najde a pripoji se)
notebook: acer aspire 5000
internet: O2 ADSL
routr :zyxel p660 hw
myslim si ze nemam neco nekde dobre nastaveny ( bezdratove site je pro me tabu:D)
prosim o radu!
omluvte pripadne chyby zprava je psana na rychlo dekuji


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nebyla nalezena bezdratova sit
PříspěvekNapsal: stř srp 19, 2009 16:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Vidis nejake jine site? Ma notebook hardwarovy wifi vypinac? Pokud ano, podivej se do manualu a zapni wifi radio.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nebyla nalezena bezdratova sit
PříspěvekNapsal: stř srp 19, 2009 19:14 
wifi radio mam primo ve windowsech na liste spolecne s pripojenim k bezdratove siti a take nic nenajde. nekolikrat sem to zkousel i prez (wifi) vypinac vypnul a znovu zapnul a nic (vypinal jsem ho i radeji prez windows) ale také stále nic.
bohuzel
není spis chyba nekde v konfiguraci broadcomu?
newm mozna i kecam v bezdratu se moc nevyznam.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nebyla nalezena bezdratova sit
PříspěvekNapsal: stř srp 19, 2009 21:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Mas moznost zkusit jine zarizeni s wifi? Notebook, telefon s wifi atd.? Jde o to, jestli Tvuj notebook ma spravne nainstalovane a povolene ovladace pro wifi. Abychom neresili neco a bylo to uplne nekde jinde.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nebyla nalezena bezdratova sit
PříspěvekNapsal: čtv srp 20, 2009 10:49 
jo zkousel s mobilem a druhym noutem a v poho jsem se pripojil


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nebyla nalezena bezdratova sit
PříspěvekNapsal: čtv srp 20, 2009 12:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Takze ostatni zarizeni vidi dostupne site? Jen ten jeden notebook ne?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nebyla nalezena bezdratova sit
PříspěvekNapsal: čtv srp 20, 2009 15:25 
jo presne


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nebyla nalezena bezdratova sit
PříspěvekNapsal: čtv srp 20, 2009 15:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Jako prvni se podivej do spravce zarizeni, jestli mas nainstalovane ovladace a jestli u bezdratove karty nejsou nejake problemy = vykricnik, otaznik...

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nebyla nalezena bezdratova sit
PříspěvekNapsal: čtv srp 20, 2009 17:00 
ok koukal jsem tam -ovladace tam jsou a zadnej vykricnik, otaznik.... tam u toho neni


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nebyla nalezena bezdratova sit
PříspěvekNapsal: pon říj 12, 2009 20:08 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon říj 12, 2009 18:23
Příspěvky: 12
reklamuj si wifi kartu v notebooku


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nebyla nalezena bezdratova sit
PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2012 09:57 
Já mám ten samej problém. Taky mi NTB nenalezne žádné bezdrátové sítě. Wifi karta nejspíš nebude v pr***, protože se mi jednou povedlo, že se připojil NTB na síť, u které jsem dříve zadala připojit automaticky.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group