Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 25, 2017 16:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?
PříspěvekNapsal: čtv srp 20, 2009 16:12 
Dobrý den provozuji stránky http://seznamyfirem.cz/ a potřeboval bych umístit na těchto stránkách obrázek doprostřed nahoru mezi logo a baner. už jsem něco zkoušel v css jako background: url (../images/obrazek.gif) a v indexu div id nebo class, ale stále se mi to nějak nedaří. Byl bych moc rád, za vaše rady.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?
PříspěvekNapsal: čtv srp 20, 2009 17:57 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv srp 20, 2009 17:30
Příspěvky: 9
co třeba to řešit tabulkou?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?
PříspěvekNapsal: pát srp 21, 2009 00:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Kód:
<div style="width:30%; float:left; text-align:left;">LOGO</div>
<div style="width:30%; float:left; text-align:center;">OBRAZEK</div>
<div style="width:30%; float:left; text-align:right;">BANNER</div>
<div style="clear:both;"><!-- --></div>

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?
PříspěvekNapsal: pát srp 21, 2009 07:45 
Díky díky. Chtěl bych se zeptat zda by se to style dalo zapsat v css a zda použít id nebo class.
příklad s id:
<div id="logo"><LOGO</div>
<div id="obrazek"><OBRAZEK</div>
<div id="banner"><BANNER</div>
<div style="clear:both;"><!-- --></div> (tady nevím jak zapsat v css a co znamená to <!-- --> )

a v css:
#logo {
width : 30%;
float : left;
text-align : left;
}
#obrazek {
width : 30%;
float : left;
text-align : center;
}
#banner {
width : 30%;
float : left;
text-align : right;
}

#neco {
clear : both;
}

Moc děkuju za rady.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?
PříspěvekNapsal: pát srp 21, 2009 14:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Jasne, ze se da pouzit id nebo class. Nastuduj si to treba zde
http://www.jakpsatweb.cz/css/css-tridy-class.html

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group