Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 23, 2019 07:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: rychlost screenovani
PříspěvekNapsal: úte zář 08, 2009 19:34 
zdravim, nenasel sem spravnou rubriku tak to pisu sem

Delam videa z her (cod 2, cs:s) a chci se zeptat co zpusobuje rychlost screenovani - ukladani snimku. Je to frekvence cpu nebo hddckem ? Diky za odpovedi


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: rychlost screenovani
PříspěvekNapsal: úte zář 08, 2009 19:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
To bude ovlivněný programem jakým to nahráváš.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: rychlost screenovani
PříspěvekNapsal: úte zář 08, 2009 20:06 
ee, ve hre je prikaz "cl_avidemo xx" xx = napr. 240 tzn. ze to uklada 240 snimku za sekundu. Na minulym pc sem screenoval s 1fps a ted s tim "novym" pc screenuju s 12fps

old pc - tusim 2,4ghz, 320hdd, gf 8600gs,
novy - 2,8ghz, 640hdd, gf 9600gt


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: rychlost screenovani
PříspěvekNapsal: úte zář 08, 2009 20:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Tak to nevim, ale když sem nahrával přes fraps tak ten byl hodně náročnej, tam to žere všechno, procesor i disk.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: rychlost screenovani
PříspěvekNapsal: úte zář 08, 2009 20:14 
jojo fraps zere hodne, z 60fps na 23fps .)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: rychlost screenovani
PříspěvekNapsal: úte zář 08, 2009 20:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Jedna se o klasicke nahravani videa. To je samo o sobe hodne narocne. Pokud nastavis video bez komprese - plne AVI, pak to sice nebude prilis vytezovat procesor, ale zase bude mit minuta treba 200 MB. Pokud zvolis nejaky kodek (DivX apod.), video bude datove male, naopak procesor bude vytezovan kompresi. Je treba zvolit nejaky vhodny pomer.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group