Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř kvě 23, 2018 04:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Rozlišení monitoru
PříspěvekNapsal: ned říj 04, 2009 14:54 
Zdravím a prosím o radu. Mám na monitoru rozlišení 1680x1050, ale bohužel po jedné ze synečkových her jsem rozlišení musela nastavit na 1280x1024. Původní nefunguje...spodní lišta je rozjetá, ujely ikonky, jakoby se celá obrazovka roztáhla do stran. Nejde s tím hnout...teda já s tím nehnu. :oops: :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení monitoru
PříspěvekNapsal: ned říj 04, 2009 16:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
pravým klik na plochu->vlastnosti->nastavení->rozlišení obrazovky nastav na tich 1680x1050

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení�onitoru
PříspěvekNapsal: ned říj 04, 2009 17:14 
Díky,ale mi to tam prá� �funguje...zase mi naskočí ��z protažený � s�an. Dobrý je, až když dám to �zl�ení 1280x1�4.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení monitoru
PříspěvekNapsal: ned říj 04, 2009 23:14 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
piste prosim bez diakritiky (mate nejake spatne kodovani) ...

nechapu v cem je problem??? drive jel monitor na rozliseni 1680 v poradku a ted nejede???

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení monitoru
PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 08:36 
NSBM píše:
piste prosim bez diakritiky (mate nejake spatne kodovani) ...

nechapu v cem je problem??? drive jel monitor na rozliseni 1680 v poradku a ted nejede???



Ano,drive jel a ted nejede. Kdyz to zmenim na 1680 v nastaveni, tak se obrazovka roztahne do stran. K problemum doslo, kdyz syn ukoncil hru.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení monitoru
PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 11:16 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
myslim ze nejrychlejsim resenim bude preinstalovat ovladac graficke karty :-) vite si rady??

btw. co to bylo za hru??

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení monitoru
PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 11:51 
NSBM píše:
myslim ze nejrychlejsim resenim bude preinstalovat ovladac graficke karty :-) vite si rady??

btw. co to bylo za hru??


Byla to hra Draci oko. :prayer:
Rady si bohužel nevím. :oops:

Dnes se vracim zpet do nemocnice, v patek bych mela dostat zase dovolenku, tak tady kouknu. Diky za ochotu.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení monitoru
PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 16:36 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
az budete moct, tak zjistete nazev graficke karty nebo (pokud zadnou nemate tak) nazev zakladni desky :-) a ja vam poslu odkaz na ty ovladace.. ty si stahnete a naistalujete.. pokud to bude hlasit ze uz tam jsou a nebude tam moznost preinstalovat tak to poresime kdyztak jeste dodatecne..

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení monitoru
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 12:07 
NSBM píše:
az budete moct, tak zjistete nazev graficke karty nebo (pokud zadnou nemate tak) nazev zakladni desky :-) a ja vam poslu odkaz na ty ovladace.. ty si stahnete a naistalujete.. pokud to bude hlasit ze uz tam jsou a nebude tam moznost preinstalovat tak to poresime kdyztak jeste dodatecne..





Tak je to graficka karta AtiRadeon 8500 s pasivním chlazenim a vystupy VGA, DVI a S-video.. instalovany herni ovladace grafiky Ati Omega Divers.
Tak jsem to opsala cele.. :) Jsem jen na skok, pusti me na dovolenku az pristi tyden.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení monitoru
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 14:35 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx vyberte si operacni system :-) pak dejte v dalsim sloupci hned prvni RADEON -> a pak vyberte presny typ vasi g. karty :-) klik na GO a jedem :-) nainstalujte a melo by vse snad jiz slapat ok :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení monitoru
PříspěvekNapsal: ned říj 18, 2009 17:27 
NSBM píše:
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx vyberte si operacni system :-) pak dejte v dalsim sloupci hned prvni RADEON -> a pak vyberte presny typ vasi g. karty :-) klik na GO a jedem :-) nainstalujte a melo by vse snad jiz slapat ok :-)



Tak jsem to zkusila. Během instalace mi to nasalo error. :(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení monitoru
PříspěvekNapsal: čtv říj 22, 2009 21:50 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
jaky error? opiste sem prosim cele chybove hlaseni :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Rozlišení monitoru
PříspěvekNapsal: úte úno 28, 2012 21:46 
Uz to pani asi nepomuze, ale treba nekomu jinemu ano. Mel jsem ted uplne stejny problem. Pri hrani se mi PC sekl a po restartu se mi rozjelo standartni rozliseni do nepouzitelneho stavu. Pomohlo az uplne odstraneni ovladace graf. karty ( mam ATI ) pomoci progamu Driver Sweeper a opetovna instalace ovladace.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group