Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 08:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: kalkulačka
PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 06:59 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon říj 05, 2009 06:56
Příspěvky: 1
hojte mám problém s vývojovým diagramem kalkulačky nejak se tam musí vlozit databáze ale nvm jak.
pls help :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kalkulačka
PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 12:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Kalkulacka ceho? Takova ta klasicka jako je treba ve Windows? Pokud ano, k takove kalkulacce rozhodne neni potreba databaze.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kalkulačka
PříspěvekNapsal: úte říj 06, 2009 14:22 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Mužeš si ji třeba naprogramovat v nějakém programovacím jazyku!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kalkulačka
PříspěvekNapsal: stř říj 07, 2009 01:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
pc manik: Proboha, co to zase placas? Uz me to vazne nebavi a asi Ti zacnu tyhle kraviny nekompromisne mazat.

Precti si poradne prispevek, jasne se tam pise, ze to ma byt VYVOJOVY DIAGRAM a ne zadne programovani.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group