Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned zář 23, 2018 16:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 09:43 
Ahoj mam tu takovy problém kdyz chci neco nějakou pisničku přehrát ve Windows media player tak mi to napíše Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor, protože došlo k potížím se zvukovým zařízením. Je pravděpodobné, že zvukové zařízení není v počítači nainstalováno, je používáno jiným programem nebo nefunguje správně.
A nevím čím to je když mi to ještě šlo a pak najednou to nejde. Ani mi nefunguje zvuk na internetu u videí. Prosím poraďte nějak díky.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 10:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
chybí ti ovladače zvukové karty. Jakou máš základní desku popříp. zvukovou kartu ?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 10:38 
prosimtě a jak to zjistím až tak hodně v PC se nevyznám. :(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 10:54 
Akorát jsem našel v knižce od PC toto :chip integrated by Realtek ALC883, supports Hd 5.1-Cannel audio-out
Or chip integrated by Realtek AL C888,supports HD 7.1-channel audio -out
Vista premium compliace


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 12:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
stáhni si program Everest, tam to zjistíš
Kód:
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/benchmarky_a_testy/everest/download/?g[hledano]=&g[oz]=2.20&g[up]=Home+Edition

jaký máš operační systém ?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 12:44 
operační systém mám Microsoft Windows Vista home Edition ale to je zajimavy když zapnu PC tak mi vyskočí Uvítací panel a tam je napsáno Windows Vista Home premium


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 13:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
to je teď jedno, jakou ti tedy Everest vypsal základní desku ?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 13:29 
jestli potřebuješ vedět název tak neznámy


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 14:58 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
hahahah mrkni do toho everestu nebo to najdi v papirech od kompu :-)

jinak Ti nemuzem pomoct :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 15:49 
Po stahnuti Everestu z jine stranky nez si mi poslal mi to tam pise ze mam nazev zakladní desky : MSI MS-7267


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 16:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
http://eu.msi.com/index.php?func=driver ... o=2423&i=0

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 16:55 
tak jsem to teda stahnul otevrel ve winraru pretahnul na plochu nainstaloval a nic dole v pravo u času mam furt takovej repracek bilej a u nej krizek v kolecku a kdyz na to najdedu misi tak to pise hlasitost nula a pod tim reproduktory a zvukové zarízení hight defination audio..:(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 17:16 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
pokud ani po instalaci ovladacu nejde (pokud jsi opravdu stahl AUDIO driver) tak bych to videl na vadnou desku (reklamace)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 17:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
křížek v kolečku, nemáš tam náhodou mute ? tzn. vypnutý zvuk

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 17:21 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
Camazoo píše:
křížek v kolečku, nemáš tam náhodou mute ? tzn. vypnutý zvuk
:lool: :smt046 OMG to snad ne :lool: to mi pripomina jednu historku, kdyz jsem jedne slecne vysvetloval pres net jak spravit mikrofon.. kdyz ji nefungoval.. nakonec jsme se museli odebrat k reklamaci, kde ji rekli ze je funkcni.. a vite cim to bylo?? ta blbka ho nezapojila do kompu :-D to me proste ani ve snu nenapadne takovyhle reseni :lool:

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 17:26 
no a kdyz myslis jestli je to mute tak jak mam to mute vypnout?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 17:45 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
kdyz kliknes na tu ikonku repraku v panelu start (vpravo u hodin) levym tlacitkem tak budes mit ten regulator hlasitosti a pod nim je checkbox ZTLUMIT :-) tak ten nesmi byt zaskrtly ;-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 18:00 
no regulator hlasitosti sem tam sice nemel ale mam tam nastaveni hlasitosti a kdyz na to kliknu obevi se tabulka a napise to neni naintalovano zvukove zarizeni


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 18:35 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
Návštěvník píše:
no regulator hlasitosti sem tam sice nemel ale mam tam nastaveni hlasitosti a kdyz na to kliknu obevi se tabulka a napise to neni naintalovano zvukove zarizeni


no a sme doma :-) takze nemas nainstalovany drivery :-) (klikni pravym tlacitkem na tento pocitac -> spravovat -> spravce zarizeni -> a tam bys mel mit u Zvukova zarizeni zluty otaznik ci tak neco.. mas??)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 18:53 
udelal jsem vsechno jak si to napsal a zvukova zarizeni sem tam nenasel :( ale bylo tam radice zvuku,videi a her a u toho nic nebylo


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group