Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned črc 22, 2018 17:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: SMCWBR14-g2 // nelze se připojit do routeru
PříspěvekNapsal: sob říj 24, 2009 12:47 
Dobrý den, mám tento router od SMC a normálně mi fungoval (přes 192.168.2.1 jsem se do něj připojoval) a pak jsem sním něco čaroval kvůli internetu protože něják blbě fungoval a najednou se do něj nemohu dostat!( prsotě po napsání IP to napíše že stránka nebyla nalezena) zajmavé je, že pokud ho připojím k netu, tak net jde ale nedostanu se do jeho nastavení, což potřebuji kvůli wifi atd. (hw reset jsem zkoušel, ale nevím jestli dopadl dobře. vypojil jsem všechny kabely krom AC a pak jsem zmáčknul reset a držel ho dlooouho a bez známek probliknutí led diod, takže se asi nepovedl) nevíte někdo prosím co mám dělat?
Děluji mockrát.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SMCWBR14-g2 // nelze se připojit do routeru
PříspěvekNapsal: ned říj 25, 2009 15:11 
EDIT:
Tak se mi povedl mirný pokrok, zjistil jsem, že pokud mám danou statickou IP (192.168.2.100) a vypnu a zapnu router, tak se do něj připojím a normálně funguje, bohužel jen asi minutu a pak jakoby stratím spojení (Tato webová stránka není dostupná.) a abych se tam znova dostal, tak ho zase musím vypojit a znovu zapojit do el. sítě. V té minutě co tam vydržim, tak jsem zkoušel restet do factory nastavení, znovu nahrání FW (byl tam nejnovější) a nic a nic nepomohlo, zajmavé ale je, že pokud mam automatickou IP, tak se do routeru nepřipojím.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SMCWBR14-g2 // nelze se připojit do routeru
PříspěvekNapsal: ned říj 25, 2009 18:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Nejak se mi to nezda, ze by to samo vypadlo a neslo se zase pripojit?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SMCWBR14-g2 // nelze se připojit do routeru
PříspěvekNapsal: ned říj 25, 2009 19:21 
Je to tak, modem přestane odesílat pakety , příjde mi to jako kdyby se "zasekl" to jsem si myslel že by mohlo bít něco jako nastavením, že můžu být připojen jen určitou dobu, ale to bych se zaprvé dostal do nastavení routeru a za druhé po resetu FW by to tam nebylo.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SMCWBR14-g2 // nelze se připojit do routeru
PříspěvekNapsal: ned říj 25, 2009 20:04 
EDIT: Ale asi jsem zjistil, že to bude možná wifinou, protože když jsem jí dal disable tak to vypadalo, že to normálně jede. Když jsem jí ale dal Enable, tak to hned spadlo. (připojuji se samozřejmě přes kabel) :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SMCWBR14-g2 // nelze se připojit do routeru
PříspěvekNapsal: ned říj 25, 2009 21:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
V tom pripade by to bylo asi vhodne na reklamaci.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SMCWBR14-g2 // nelze se připojit do routeru
PříspěvekNapsal: ned říj 25, 2009 22:09 
No mít ho ještě v záruce, tak už tam jde :( Ale tak když se mi ho nepovede opravit, tak ta pětistovka za novej mne nevytrhne...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SMCWBR14-g2 // nelze se připojit do routeru
PříspěvekNapsal: ned říj 25, 2009 22:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
A driv fungoval spravne? Ve stejnem zapojeni?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SMCWBR14-g2 // nelze se připojit do routeru
PříspěvekNapsal: ned říj 25, 2009 22:54 
Ano, fungoval bez problémů, pak jsem zkoušel něco nastavovat kvůli internetu (něják se to sním pralo) a pak začal dělat tohle...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group