Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob úno 24, 2018 09:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak nastavit síť, abych přes ni mohl hrát hry
PříspěvekNapsal: stř říj 28, 2009 15:52 
Dobrý den,

mám router D-link a modem od UPC ty jsou zapojeny do stolního pc a dále mam notebook, se kterým chytám wifi. Potřeboval bych ještě nějak nastavit síť pro hraní her, je to možné?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak nastavit síť, abych přes ni mohl hrát hry
PříspěvekNapsal: stř říj 28, 2009 18:08 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
HAMACHI :-) -> google.com ;-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group