Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon pro 11, 2017 14:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: front panel LCD zapojenie
PříspěvekNapsal: čtv říj 29, 2009 21:27 
Zdravičko, skladal som si sám PC a mám bedňu Modecom Elite, Obrázek

Kupil som si k nej aj zdroj ( lebo bola bez zdroja ) FORTON 5OOW. Z bedne som pozapajal kable ale tu nastava problem pri Zapojeni LCDčka... USBčka, AUDIO,VOICE jacky , aj Sata redukcia čo je v predu funguje, okrem LCDčka, nechcem rozoberať predok lebo mam už všetko poskladane tak vam poviem ake kable mi idu z predu ... takže normal usbčkove, sata, audio jack .. tie som zapojil spravne, potom mi idu pinove kable na Start button a HDD led, tie som zapojil podla navodu k MSI doske a tu nastava ten problem. Z predu mi ide predpokladam kabel k LCDčku a trčia z neho tieto dva kable Obrázek
predstavte si že to neni len jeden takýto kablik ale že to ide z front panelu a su len 2 tie koncovky, so zubkami vystrčenymi a s prehlbenymi , čiže aby sa dalo zapojit a aby ste nestracali tu jednu koncovku , nuž lenže keď zapojim tento typ koncovky z môjho fortonu na ten jeden čo trči a skusim zapnuť PC tak PC sa nenaštartuje, preblikne a koniec, ventilatoriky sa otočia o pol centy +- a to je všetko. keď ho nezapojim PC sa naštartuje všetko ide v poho len to predne LCDčko nesvieti, a ďalšia vec je ta že k Power pinu čo je tak trčia tiež tieto 2 káble, keď zapojim iba power pin pc ide, keď zapojim aj jeden z tych kablov k fortonu tak PC ide a svieti mi power button v predu bedne na modro, čiže to je v poho, ale keď ich skusim prepojiť čiže pin necham zapnuty, a prepojim ten kabel so zubkamy čo ide s LCDčka ku kablu čo je spolu s pinom ten dierkovany, a potom nato zapojim forton tak nefunguje, ak zapojim osobitne LCDčko a osobitne ten kabel čo je pri pine tak nenaštartuje , ak zapojim iba pin a ten kabel na button nezapojim tak ten gombik v predu mi nesvieti ale pc ide. ak ho nezapojim a zapojim LCDčkovi kabel tak pc nenaštartuje. Súhrn. vždy keď pripjoim LCDčkovy kabel ku zdroju tak sa pc nenaštartuje, ak pripojim ten čo je pri power pine alebo nepripojim pc tak či tak ide... chcel by som sa vas spytať že ako to mam zapojiť aby mi to LCDčko v predu išlo ... vďaka


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: front panel LCD zapojenie
PříspěvekNapsal: pát říj 30, 2009 20:40 
nik ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group