Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 20, 2017 15:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Autodesk Maya 2010
PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 14:19 
Chci si vyzkoušet trial verzi programu Maya. Na stránkách Autodesku vyplním registrační formulář, pak stáhnu soubor, bohužel po instalaci program nefunguje. Emailem mi nepřišel žádný klíč pro dočasnou aktivaci, je tohle důvod potíží nebo je problém někde jinde? Prosím, poraďte. Děkuji.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Autodesk Maya 2010
PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 16:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
u většiny studentských verzí od Autodesku platí, že stáhneš soubor, vložíš dočasný cd klíč, který je na stránce stahování a potom se ti při startu programu objeví tabulka s možností registrace programu.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Autodesk Maya 2010
PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 17:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Mrkni do spamu, jestli se mail s licenci nahodou nevyhodnotil jako SPAM.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Autodesk Maya 2010
PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 19:32 
Moc děkuji za snahu mi pomoci a vážím si jí, bohužel nemám úspěch. Na stránce stahování trial verze žádný kód nevidím, v mailu ani ve spamu nic. Pokud snad někoho napadne rada, s povděkem ji přijmu.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Autodesk Maya 2010
PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 19:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
students.autodesk.com
Obrázek

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Autodesk Maya 2010
PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 21:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Camazoo: Proc mu porad nutis studentskou verzi? Vzdyt pise, ze stahuje trial ze stranek Autodesku :D

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Autodesk Maya 2010
PříspěvekNapsal: sob lis 14, 2009 22:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
no, tak jsem předpokládal, že je student :)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Autodesk Maya 2010
PříspěvekNapsal: ned lis 15, 2009 10:51 
Děkuji všem, kteří se mi snažili poradit, ale bohužel situace s nefungujícím programem se nemění. Studentskou licenci nemohu použít, dávno jsem studentský věk překročila :( a 3D grafiku si chci vyzkoušet jen v rámci svého koníčku. Po stáhnutí trial verze mi žádný dočasný aktivační klíč nedošel ani po opakovaném pokusu. Zřejmě je chyba na mé straně, ale nemohu přijít na to, co dělám špatně. Pravděpodobně raději použiju nějaký free program pro 3D grafiku.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Autodesk Maya 2010
PříspěvekNapsal: ned lis 15, 2009 11:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
Tak pokud to je pro začátečníka, tak doporučuji Blender (freeware)
a tutorialy
http://www.grafika.cz/art/3d/clanek1329651850.html
http://www.grafika.cz/serial11.html

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Autodesk Maya 2010
PříspěvekNapsal: ned led 10, 2010 20:21 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
ja to stahnul stejne jako ty v trial verzi a kdyz to po mě chtelo ten aktivacni klic tak jsem ho taky nemel klikl jsem na dalsi a instalace probehla v pohode, pak ti to jen odpocitava 30 zkusebnich dni.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group