Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát úno 23, 2018 21:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zcomax WA-2204A- TX-Konfigurace
PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2009 17:43 
ahoj vlastním router Zcomax WA-2204A- TX dneska sem si ho resetoval a tak bych potreboval prosim nejakej navod jak ho nakonfiguruju zpátky moc dik každemu kdo mi poradi


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zcomax WA-2204A- TX-Konfigurace
PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2009 17:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Vse by melo byt napsane v manualu...

Anglicky plny manual
http://www.i4wifi.cz/img.asp?attid=30679

Cesky zkraceny manual
http://www.i4wifi.cz/img.asp?attid=560

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zcomax WA-2204A- TX-Konfigurace
PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2009 18:48 
tak už sem to rozbehal zprovoznil sem i WIFI sit ale potrebuju jeste jednu radu jak prejmenuju WIFI sit ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zcomax WA-2204A- TX-Konfigurace
PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2009 19:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Wireless --> Basic Settings --> SSID --> Apply

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zcomax WA-2204A- TX-Konfigurace
PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2009 19:18 
dik a jeste posledni dotaz sry že spamuju nevis ktere porty sou tak potřebne pro bežný provoz ? odtoho jak sem to rozbehal tak mi blbne občas načítání stranek


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zcomax WA-2204A- TX-Konfigurace
PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2009 19:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
HTTP (web) - 80
HTTPS (zabezpeceny web) - 443
FTP - 21
ICQ - 5190

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zcomax WA-2204A- TX-Konfigurace
PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2009 21:04 
asi sem nekde udelal cybu protože se mi nenabehne youtube,google ,java.com atd nevis co stim muže byt ??


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zcomax WA-2204A- TX-Konfigurace
PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2009 21:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
A jine stranky Ti jdou?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zcomax WA-2204A- TX-Konfigurace
PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2009 21:26 
pár mi jich de ale nejde mi ani steam a spousta dalších stranek a nejde mi to ani na notasu pres WIFI ani na PC pokud by ti to pomohlo tak ti sem hodim screny jak jsem to nakonfiguroval protože delal sem ti po 1 tak nevim jestly sem to udelal dobre kdyžtak napis z ceho vseho chces scren


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zcomax WA-2204A- TX-Konfigurace
PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2009 21:38 
nevim jestly sem neudelal ty porty spatne udelal sem je v Port Forwarding


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zcomax WA-2204A- TX-Konfigurace
PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2009 21:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
K prohlizeni stranek nepotrebujes forwardovat porty.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zcomax WA-2204A- TX-Konfigurace
PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2009 21:58 
tak kam mam dat ty porty ?? nebo je tam dat nemusim ??
a zjistil sem ze nejde ani aukro
tohle tam mam na vyyber
Port Filtering
IP Filtering
MAC Filtering
Port Forwarding
URL Filtering

nebo jestly neni chyba jinde pred tim restartem mi to slo normalne


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zcomax WA-2204A- TX-Konfigurace
PříspěvekNapsal: ned lis 22, 2009 21:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Nakonec vyreseno po ICQ - hodnota TTL byla v routeru nastavena na nizkou hodnotu. Po navyseni TTL je vse v poradku.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group