Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv zář 21, 2017 18:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Procesor nevyuživa plný vykon HELP!
PříspěvekNapsal: pon lis 30, 2009 14:53 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned říj 18, 2009 14:15
Příspěvky: 4
Zdravím, muj procák Intel pentium4 "3,2GHz" využivá pouze 2,8GHz nevím co s tím jee..:( a taky se mi stavalo že při větší zatěži se prostě restartvoval..ale na tuhle zavadu jsem přišel přehřívala se grafarna..ale s tím procak si nevím rady..:( zkoušel sem zatěžove testy na ramky "2GB" a žádna chyba a při OC procesoru mi to vždy hodilo chybu.:( prosím poradtě..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Procesor nevyuživa plný vykon HELP!
PříspěvekNapsal: pon lis 30, 2009 15:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
jaký je to přesně model ? udělej screen v CPU-Z

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Procesor nevyuživa plný vykon HELP!
PříspěvekNapsal: pon lis 30, 2009 16:34 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned říj 18, 2009 14:15
Příspěvky: 4
Přidávám screen..


Přílohy:
Poznámka: Zatím děkuji za odpověd..:))
CPU-Z.JPG
CPU-Z.JPG [ 218.99 KiB | Zobrazeno 6651 krát ]
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Procesor nevyuživa plný vykon HELP!
PříspěvekNapsal: pon lis 30, 2009 16:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
násobič (multiplier) u procesoru by měl být 16, nastav v BIOSu

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Procesor nevyuživa plný vykon HELP!
PříspěvekNapsal: pon lis 30, 2009 17:07 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned říj 18, 2009 14:15
Příspěvky: 4
v tom BIOSu jsem to tam nikde nenasel..:( pls bliši info jsem začátečník..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Procesor nevyuživa plný vykon HELP!
PříspěvekNapsal: pon lis 30, 2009 18:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
jakou máš základní desku ?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Procesor nevyuživa plný vykon HELP!
PříspěvekNapsal: pon lis 30, 2009 22:50 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned říj 18, 2009 14:15
Příspěvky: 4
Tady screen


Přílohy:
Poznámka: bude ti tohle stačit..?? :)
Motherboard.JPG
Motherboard.JPG [ 171.28 KiB | Zobrazeno 6621 krát ]
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group